Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Super League: Πήρε αυτό που ήθελε ο Άρης! (videos)

Επικράτησε στο ρελαντί της Λάρισας

26 Ιανουαρίου 2021 21:36
Super League: Πήρε αυτό που ήθελε ο Άρης! (videos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την κέρδισε με το αγαπημένο του 1-0 και πήγε στους 39 βαθμούς. Παρέμεινε στα... Τάρταρα η ΑΕΛ.

Με πολλή διάθεση και ωραίες συνεργασίας κυρίως από τον άξονα, ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους κόντρα στην άμυνα της ΑΕΛ στο «Κλ. Βικελίδης». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ξεπέρασε το αρχικό μούδιασμα και απείλησε σε πολλές περιπτώσεις, αρχικά με Μαντσίνι και Γκάμα και έπειτα με τον Ματέο Γκαρσία. Ο τραυματισμός και η αντικατάσταση του Μαντσίνι στο 19ο λεπτό έθεσε σε αμφισβήτηση το αρχικό πλάνο του Έλληνα τεχνικού χωρίς καθαρόαιμο φορ, όμως ο Άρης συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και με τον Μάνο στην κορυφή.

Το γκολ, πάντως, ήρθε από στατική φάση, και συγκεκριμένα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκάμα στο 30ό λεπτό. Η μπάλα βρήκε σε κεφάλι Λαρισαίου στο πρώτο δοκάρι και έφτασε στο δεύτερο, συστημένη στον προωθημένο Ροζ που παραμόνευε και σκόραρε με κεφαλιά από κοντά για το 1-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να πιέζουν, χάνοντας ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σάσα, ενώ, στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ΑΕΛ, οι Θεσσαλοί επεδίωξαν να παίξουν με αντεπιθέσεις, χωρίς ωστόσο το σχέδιο να στεφθεί με επιτυχία.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε καθόλου. Μάλιστα ο Άρης σκόραρε δεύτερο γκολ στο 50ό λεπτό με προβολή του Μάνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάμα, όμως ο Δημητριάδης υπέδειξε offside στον Κουμπαράκη και ο Σιδηρόπουλος επιβεβαίωση από το δωμάτιο του VAR σκιαγραφώντας τις κάθετες γραμμές που έδειχναν όντως εκτεθειμένο τον επιθετικό του Άρη.

Ο υπόλοιπος χρόνος κύλησε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, ώστε το 1-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Άρης πήρε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη, ξανά με σκορ 1-0 και με γκολ αμυντικού, παραμένοντας στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Αντίθετα, η ΑΕΛ θα ψάξει στις επόμενες αναμετρήσεις της - αλλά και στις μεταγραφές - την... επανεκκίνηση της.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share