Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Basketball Champions League: Με τρίποντο μαχαιριά αποκλείστηκε το Περιστέρι! (videos)

Ξύπνησε πολύ αργά

26 Ιανουαρίου 2021 21:32
Basketball Champions League: Με τρίποντο μαχαιριά αποκλείστηκε το Περιστέρι! (videos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Basketball Champions League: Το Περιστέρι έκανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, κόντρα στην Ρίγα, κατάφερε να ισοφαρίσει, όμως η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε, με την ομάδα της Λετονίας να παίρνει τη νίκη (60-57) σχεδόν στην εκπνοή, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Η μεγάλη προσπάθεια του Περιστερίου έμεινε στη... μέση απέναντι στην Ρίγα. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε κοντά στο να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, όμως ένα μεγάλο σουτ του Ζόρικς υποχρέωσε σε οδυνηρή ήττα-αποκλεισμό την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο Κάιλ Άλμαν ήταν ορεξάτος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και η Ρίγα πήρε τα ηνία, εκμεταλλευόμενη την αστοχία του Περιστερίου (14-4, 7'). Ο Πινιέιρο πλαισίωσε τον Αμερικανό άσο και η διαφορά αυξήθηκε στη συνέχεια (20-6, 8'). Ο Μπουρούσης φώναξε παρών και το Περιστέρι μείωσε σε 22-10 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Basketball Champions League: Με τρίποντο μαχαιριά αποκλείστηκε το Περιστέρι!

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον ρυθμό τους σε υψηλά επίπεδα και ανέβασαν το προβάδισμά τους με Σκέλε και Άτε (31-13, 14'). Οι παίκτες του Πεδουλάκη ανέβασαν την ένταση στην άμυνά τους και μείωσαν με Μπουρούση και Καράμπελα (31-19, 16'). Ζόρικς και Σκέλε όμως κράτησαν σε διψήφια επίπεδα το προβάδισμα της Ρίγα, η οποία έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα της τάξεως των 13 πόντων (40-27).

Ο Πινιέιρο συνέχισε να σκοράρει και η Ρίγα διατήρησε τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα (44-29, 22'). Το Περιστέρι ανέβασε την ένταση στην άμυνα. Ο Γιάννης Μπουρούσης βγήκε μπροστά και με δικές του προσπάθειες μείωσε (46-38, 26'). Ο Σαλούστρος ακολούθησε τον Έλληνα σέντερ και το Περιστέρι μείωσε στο τέλος του δεκαλέπτου σε 48-43.

Η καλή άμυνα των παικτών του Πεδουλάκη έδωσε ώθηση και στην επίθεση και με τον Καράμπελα να φωνάζει παρών η διαφορά έφτασε στο καλάθι (50-48, 33'). Οι παίκτες της Ρίγα είχαν μπλοκάρει στην άμυνα του Περιστερίου, με τον Κρόκετ να ισοφαρίζει (52-52, 36'). Τζόουνς και Πέτεγουεϊ έβρισκαν σίδερο στις προσπάθειές τους και η Ρίγα επανήλθε σε θέση οδηγού με τον Μάντσεν (57-52, 38'). Το Περιστέρι δεν κατέθεσε τα όπλα.

Ο Σαλούστρος μείωσε αρχικά σε 57-55 με τρίποντο. Στη συνέχεια οι παίκτες του Πεδουλάκη έπαιξαν καλή άμυνα και ο Μπουρούσης ισοφάρισε σε 57-57, μετά από πάσα του Καράμπελα στα 4'' για το τέλος. Ο Κρίστερς Ζόρικς, όμως, ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη στο ματς και με τρίποντο λίγο πριν από την εκπνοή χάρισε τη στην Ρίγα και παράλληλα άφησε εκτός συνέχειας το Περιστέρι.

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 40-27, 48-43, 60-57.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share