Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: Απόδραση πεντάδας για τον Αστέρα Τρίπολης

Νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ

26 Ιανουαρίου 2021 20:17
Super League: Απόδραση πεντάδας για τον Αστέρα Τρίπολης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα τεράστιο «διπλό» στην Κρήτη προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, με τους Αρκάδες να κερδίζουν με 1-0 τον ΟΦΗ και να βλέπουν την πεντάδα της Super League.

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος είχε πολλές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Στάικο και έμεινε με άδεια χέρια χάρη στο γκολ του Τζίμα στο 17ο λεπτό. Έτσι η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε (με παιχνίδι περισσότερο) στο -1 από την πεντάδα και τον Παναθηναϊκό, λίγες μέρες μετά από μια άλλη μεγάλη της νίκη, ενώ ο ΟΦΗ συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά και την 9η θέση.

Το ματς

Στην αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ ο Αστέρας στην πρώτη του ευκαιρία άνοιξε το σκορ (17') μετά από σουτ του Φερνάντες ο Βάτερμαν απομάκρυνε πάνω στον Τζίμα που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από κοντά για το 1-0.

Μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Γιώργου Σίμου ήταν αρκετά καλύτερη ωστόσο Σαρδινέρο και Μεγιάδο αντίστοιχα είδα τις προσπάθειές να φεύγουν, ενώ 10 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Στάικον είδε την μπάλα από την... οβίδα του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την κατοχή, αλλά έπεσε πάνω τόσο στον Τσιφτσή που είπε όχι στον Νέιρα στο 52ο λεπτό, αλλά και το VAR που πήρε πίσω το πέναλτι των γηπεδούχων για οφσάιντ του Στάρτζεον στην αρχή της φάσης.

Ο Αστέρας πάτησε ξανά την περιοχή του ΟΦΗ με αξιώσεις στο 71ο λεπτό με τον Κρεσπί να σουτάρει πάνω στον Βάτερμαν. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν κάτι από το ματς (76') και (86') με τον Τσιλιανίδη να βλέπει τον Τσιφτσή να λέει «όχι» στην πρώτη του ευκαιρία και στην επόμενη από πλεονεκτική θέση να σουτάρει άουτ.

Έτσι ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να αντέξει και να φύγει με το διπλό από το Γεντί Κουλέ στην αναμέτρηση που άνοιξε την 19η αγωνιστική της Superleague.

Πηγή: Sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share