Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ από τη Σοφία Μπεκατώρου: «Ο άνθρωπος που με βίασε το έκανε και σε άλλα παιδιά»

Ανατριχιάζει η Ολυμπιονίκης με την νέα της αποκάλυψη

26 Ιανουαρίου 2021 00:38
Σοκ από τη Σοφία Μπεκατώρου: «Ο άνθρωπος που με βίασε το έκανε και σε άλλα παιδιά»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία αναφέρθηκε στον άνθρωπο, ο οποίος την κακοποίησε ερωτικά, προσθέτοντας πως και άλλα παιδιά έχουν υποστεί τα ίδια βασανιστήρια στο παρελθόν, την ίδια στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις για την τότε 11χρονη και σήμερα 21χρονη αθλήτρια.

«Άκουσα σχόλια από έναν πατέρα πως αυτός ο άνθρωπος που με κακοποίησε σεξουαλικά εμένα συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά. Ένιωσα πως είχα μεγάλη ευθύνη. Έπρεπε να μιλήσω», τόνισε η Σοφία Μπεκατώρου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε:

«Όταν του μίλησα χρόνια αργότερα προσπάθησε να με πείσει ότι δεν ήταν βιασμός. Προσπάθησε να το αρνηθεί. Θέλω να βεβαιωθώ πως δεν θα ξανακάνει κακό σε κανέναν».

Σοφία Μπεκατώρου για τον άνθρωπο που τη βίασε

Σοφία Μπεκατώρου: Για αυτό το λόγο αποφάσισε να μιλήσει τώρα

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Το τραύμα ήταν βαθύ. Είχα απωθήσει το συμβάν βαθιά μέσα μου. Ειδικά τα πρώτα χρόνια δεν το σκεφτόμουν καθόλου γιατί ήξερα ότι δεν θα με άφηνε να λειτουργήσω. Φοβόμουν τις συνέπειες από τη στιγμή που δεν το είχα καταγγείλει αμέσως. Υπήρχε ομερτά στην Ομοσπονδία. Το σύστημα δεν άφηνε κανέναν αθλητή θα φωνάξει. Όποιος προσπαθούσε να φωνάξει ήξερε ουσιαστικά πως δεν θα πρόκειται να βρει το δίκιο του. Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου ότι αυτό θα περάσει».

Σε ότι αφορά τα όσα ακούγονται για την ίδια αυτή την περίοδο, ήταν ξεκάθαρη: «Δεν θέλω να πολίτευτω. Ούτε να γίνω ευρωβουλευτής. Δεν μπαίνω καν σε αυτή τη διαδικασία. Ποτέ δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Δεν είχα καμία πολιτική στόχευση. Δεν θέλω να απαντήσω σε όλους αυτούς που λένε γιατί όχι τότε. Δεν θέλω να απαντήσω σε κάποιους που είναι ανώνυμοι. Όσοι γνωρίζουν ξέρουν πως το τραύμα είναι βαθύ. Αυτά τα πράγματα είναι κάτι που είτε τα καταγγέλλεις μετά, αργότερα, είτε καθόλου. Το τώρα έχει να κάνει με το ότι ήθελα να βοηθήσω άλλα κορίτσια.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share