Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Super League: «Βόμβα» στον Ατρόμητο - Ο Σπανός αποχωρεί το καλοκαίρι!

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σύλλογο του Περιστερίου

25 Ιανουαρίου 2021 11:31
Super League: «Βόμβα» στον Ατρόμητο - Ο Σπανός αποχωρεί το καλοκαίρι!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Super League: Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός ανακοίνωσε την πρόθεσή του για να αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου και το ποδόσφαιρο μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Να υπενθυμίσουμε πως χθες με ένα γκολ του Μπρούμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός πέρασε με 1-0 από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο επικεφαλής της ομάδας των δυτικών προαστίων, ο οποίος επανέφερε το κλαμπ στον δρόμο των επιτυχιών έπειτα από πολλές δεκαετίες στην αφάνεια και στις μικρότερες κατηγορίες, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, γνωστοποίησε ότι το καλοκαίρι, έπειτα από 16 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ, θα αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας διαβεβαιώνοντας τους φιλάθλους ότι δεν θα αφήσει εκκρεμότητες.

Γιώργος Σπανός

Η δήλωση του Γιώργου Σπανού αναφέρει τα εξής:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε. Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα.

Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας και θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες.

Με εκτίμηση, Γιώργος Σπανός».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share