Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Απόδραση από τη Ριζούπολη για τον Άρη (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις

23 Ιανουαρίου 2021 19:27
Super League: Απόδραση από τη Ριζούπολη για τον Άρη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Super League: Το γκολ του Ιωάννου στο 18’ ήταν αρκετό για τον Άρη να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από την Ριζούπολη κερδίζοντας με 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης για την 18η αγωνιστική και επανήλθε στις νίκες έπειτα από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Επίσης, με τέρμα του Μπαράλες στο 60ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Ο Άρης έδειξε να πατάει καλύτερα στο ξεκίνημα του ματς και πήρε προβάδισμα στο σκορ προτού συμπληρωθεί το 20λεπτο.

Στο 18' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάμα, ο Μαντσίνι έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα άλλαξε πορεία, ο Μπερτόλιο μπήκε στη φάση και με νέα κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Βέρχουλστ απέκρουσε. Ωστόσο, ο Ιωάννου από κοντινή απόσταση έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Το παιχνίδι στο α' ημίχρονο είχε εξαιρετικό ρυθμό κι αν δεν υπήρχε ο εξαιρετικός Βέρχουλστ, ο Αρης θα είχε σκοράρει τρία γκολ με Γκάμα στο 11' και στο 20' και με τον Μαντσίνι στο 31', ενώ εξίσου καλά αντέδρασε στο 30' και ο Σιαμπάνη στο πλασέ του Φερνάντεθ. Από εκεί και πέρα, στο β' ημίχρονο το ματς έγινε πιο αργό και πιο κακό, κάτι που είχε ως συνέπεια και ελάχιστες απειλητικές φάσεις.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι (69' Μουνιέ), Φατιόν (69' Κιτοκό), Κάλισιρ (28' Βιτλής), Φερνάντεθ (84' Βάρκας), Τσιλούλης, Ντάουντα

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου (86' Κρίστιαν Λόπεθ), Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόλιο (73' Γκαρσία), Γκάμα (73' Μάνος), Σίλβα (63' Κάτσε), Μαντσίνι (86' Σάκιτς)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share