Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: "Χ"-αμός με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ατρόμητο

Ο αγώνας έληξε 2-2

21 Ιανουαρίου 2021 21:51
Κύπελλο Ελλάδος:

Κύπελλο Ελλάδος: Δεν τα κατάφερε ούτε ο Ατρόμητος ούτε ο ΠΑΣ Γιάννενα να πάρουν το παιχνίδι ενώ και οι δύο ομάδες φάνηκαν αρκετά δυνατές στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα με το σκορ να λήγει στο 2-0.

Συγκεκριμένα και ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννενα κατάφεραν να δείξουν τη δύναμη τους στον αγώνα αλλά κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι και να αλλάξει το αποτέλεσμα υπέρ τους ώστε να εξασφαλίσουν τη νίκη.

Κύπελλο Ελλάδος: Αναλυτικά ο αγώνας

Σε ένα τρομερό ματς στους Ζωσιμάδες, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 και την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να παίρνει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ο Ατρόμητος έφυγε με το 2-2 από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε πρόβαδισμα πρόκρισης στους 8 του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι είχε δοκάρι και πήρε δύο φορές προβάδισμα, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον Ελευθεριάδη που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και έσωσε την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη με γκολ και (υπέροχη) ασίστ.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ατρόμητος είχε την πρώτη του καλή στιγμή, με τον Ούμπιδες να βλέπει τη μπάλα να σταματάει στο (δεύτερο) κάθετο δοκάρι του Αθανασίου μετά από πολύ ωραία εκτέλεση κόρνερ. Αντίθετα οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στο 24' έμειναν πίσω στο σκορ καθώς ο Στρούγγης μετά από κόρνερ του Μουνίθ έκανε το 0-1.

Στην πρώτη του καλή στιγμή ο ΠΑΣ ισοφάρισε, καθώς μετά από κόρνερ αρχικά ο Παντελάκης ήταν άτυχος με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Μανδά αλλά ο Μουνίθ γκρέμισε τον Ελευθεριάδη που δεν άφησε το... δώρο να πάει χαμένο και έκανε το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (34'). Η χαρά για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη δεν κράτησε πολύ ωστόσο, αφού δέκα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι μετά από κόρνερ του εξαιρετικού Ούμπιδες πήραν ξανά προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Γούτα για το 1-2 του ημιχρόνου.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share