Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Πήρε το προβάδισμα ο Άρης

Ο αγώνας έληξε 2-0

20 Ιανουαρίου 2021 17:53
Κύπελλο Ελλάδος: Πήρε το προβάδισμα ο Άρης

Κύπελλο Ελλάδος: Από ότι φαίνεται ο Άρης πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση 8αδα μετά τον αγώνα που είχε με τον Αστέρα Τρίπολης και κατάφερε να βγει νικητής. Επίσης δείτε τα ζευγάρια που έχουν κληρωθεί για το κύπελλο Ελλάδος.

Συγκεκριμένα ο Άρης κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης με τον αγώνα να λήγει υπέρ των πρώτων και το σκορ να είναι 2-0.

Κύπελλο Ελλάδος: Αναλυτικά ο αγώνας

Προβάδισμα πρόκρισης στην «8άδα» πήρε ο Άρης (2-0) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδος, με τις «χρυσές» αλλαγές του Άκη Μάντζιου, Μπερτόγλιο και Μαντσίνι να σκοράρουν τα γκολ της νίκης...

Δύο άσσους στο μανίκι του έκρυβε ο Άκης Μάντζιος. Τους έριξε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και χάρη σε αυτούς ο Άρης, όχι μόνο «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά πήρε και σκορ-πρόκρισης έναντι των Αρκάδων. Οι Φακούντο Μπερτόγλιο και ο Ντάνιελ Μαντσίνι τα έκαναν όλα και με τα δύο τους γκολ μέσα σε διάστημα έξι λεπτών (69'-75') έκριναν τον τελικό νικητή.

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το χρονικό σημείο ο Άρης έμοιαζε εγκλωβισμένος στην καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε ρυθμό... slow motion. Οι Γκάμα, Γκαρσία, Σίλβα και Μάνος ήταν φανερά εκτός κλίματος αγώνα, με αποτέλεσμα οι Κίτρινοι να μην απειλούν την εστία του Τσιφτσή, παρά μόνο σε μία φάση με τον Μάνο να βλέπει τον νεαρό πορτιέρε των Αρκάδων να αποκρούει το σουτ του με το κεφάλι.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (στο 54'), ο Μάντζιος έριξε στο γήπεδο τον Μπερτόγλιο (που τόσο του είχε λείψει στα τρία προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος). Στο 66' πέρασε και τον Μαντσίνι, σε ρόλο φορ. Τρία λεπτά αργότερα, ο δεύτερος άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά, έπειτα από την όμορφη συνεργασία των Σίλβα, Σάκιτς. Εξι λεπτά αργότερα, οι δύο αλλαγές του Μάντζιου, συνεργάστηκαν άψογα, αυτή τη φορά ο Μαντσίνι από σκόρερ, ντύθηκε... πασαδόρος και ο Μπερτόγλιο με έξοχο πλασέ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Βέβαια, ο Άρης στάθηκε άτυχος, αφού νωρίτερα και πριν πετύχει το πρώτο του γκολ είχε και δοκάρι με τον Σάσα.

Η δουλειά πάντως μετά τα δύο γκολ είχε ήδη γίνει για τον Άρη που στη συνέχεια του αγώνα διαφύλαξε το υπέρ του σκορ και πλέον πάει στην Τρίπολη σε δύο εβδομάδες με στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση στην οκτάδα του κυπέλλου Ελλάδος.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share