Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοφία Μπεκατώρου: Επίθεση στο μαγαζί του Τάσου Μπουντούρη - Κατηγορείται για διάκριση κατά των γυναικών

Τι έγραφαν τα συνθήματα στο κατάστημα;

19 Ιανουαρίου 2021 21:00
Σοφία Μπεκατώρου: Επίθεση στο μαγαζί του Τάσου Μπουντούρη - Κατηγορείται για διάκριση κατά των γυναικών
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων εναντίον περιπτώσεων ατόμων που αντιτίθενται στην Ολυμπιονίκη, όπως την… αξιότιμη δημοτική σύμβουλο, με τον Τάσο Μπουντούρη να βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο, αφού έγινε επίθεση στο μαγαζί του.

Την ευθύνη για τα συνθήματα ανέλαβε με σχετική ανάρτηση σε γνωστή σελίδα του αντιξεουσιαστικού χώρου η Ομάδα Αγωνιστών από τις γειτονιές του Πειραιά με την ονομασία «ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ».

Τάσος Μπουντούρης επίθεση μαγαζί

Τάσος Μπουντούρης: Η ανάρτησή του που προκάλεσε την επίθεση στο μαγαζί του

Ο Τάσος Μπουντούρης, που πρόσφατα είχε περάσει μια μεγάλη περιπέτρια με την υγεία του, είχε σχολιάσει στο Facebook «η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες».

Μετά τον χαμό, ωστόσο, που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο ίδιος τόνισε πως το σχόλιό του «ήταν απάντηση στην πιο πάνω ανάρτηση KAI MONO, ήταν ένα ειρωνικό σχόλιο που διακωμωδούσε την ελαφρότητα των άστοχων σχολίων».

Τάσος Μπουντούρης σχόλιο

Ωστόσο, μετά τον χαμό που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο ίδιος έσπευσε να τονίσει πως το σχόλιό του «ήταν απάντηση στην πιο πάνω ανάρτηση KAI MONO, ήταν ένα ειρωνικό σχόλιο που διακωμωδούσε την ελαφρότητα των άστοχων σχολίων».

Τάσος Μπουντούρης: Αυτή είναι η πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Τάσος Μπουντούρης έχει πια επανέλθει, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, μάλιστα, να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, λίγο καιρό μετά το σοβαρό ατύχημα, που τον είχε στείλει στην εντατική, από την οποία και βγήκε στα τέλη Ιανουαρίου.

Με αφορμή την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή (31/5) στα γραφεία του Ν.Ο. Αγίου Κωνσταντίνου συνδιάσκεψη των ομίλων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος. Σε αυτήν έλαβαν μέρος όλοι οι όμιλοι που έχουν δραστηριότητα και η ηγεσία της ΕΙΟ.

Στη σύσκεψη έδωσε το «παρών» και ο Ολυμπιονίκης, Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ομίλων για διάφορα θέματα και έθεσε τον εαυτό του μαζί με άλλους παλιούς Ολυμπιονίκες στη διάθεση των ομίλων για οποιαδήποτε μελλοντική τους αγωνιστική ανάγκη στην ιστιοπλοΐα.

Τάσος Μπουντούρης δημόσια εμφάνιση

Βάσει της ενημέρωσης από την Ομοσπονδία, συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν από την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων, καθώς και η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που τηρείται πιστά από την ΕΙΟ και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής, όπως έχουν εγκριθεί και από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share