Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Ντροπή και αίσχος: Δημοτική σύμβουλος που στηρίζει το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης πιστεύει ότι… φταίει η Μπεκατώρου

Σάλος με τις απίθανες δηλώσεις της

19 Ιανουαρίου 2021 19:15
Ντροπή και αίσχος: Δημοτική σύμβουλος που στηρίζει το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης πιστεύει ότι… φταίει η Μπεκατώρου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, με τους περισσότερους συμπολίτες μας και το σύνολο της κορυφογραμμής του πολιτικού κόσμου να στηρίζει την Ολυμπιονίκη, που καταθέτει μάλιστα στην Εισαγγελία, αλλά υπάρχουν δυστυχώς και… παραφωνίες, όπως αυτή της Δήμητρας Αλεξίου, δημοτικής συμβούλου που στηρίζει το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, η οποία πιστεύει πως για το βιασμό… φταίει η ίδια η αθλήτρια.

Η ίδια επιδόθηκε σε μια σειρά απαράδεκτων αναρτήσεων, η οποία είναι δυσφημιστικές, τόσο για την ίδια όσο και το γυναικείο φύλο, που δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι βρίσκει παντού άξιους εκπροσώπους.

Σοφία Μπεκατώρου: Σάλος με τις δηλώσεις δημοτικής συμβούλου για την ερωτική κακοποίηση

Η κυρία Αλεξίου, συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, άφησε αρχικά αιχμές για την παρουσία της αθλήτριας στο δωμάτιο του αθλητικού παράγοντα.

Μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων «να δούμε την άλλη πλευρά του νομίσματος» και πως επιπλήττει τις γυναίκες που… εισβάλλουν σε δωμάτια ξενοδοχείων και ύστερα αποποιούνται τις ευθύνες.

Δήμητρας Αλεξίου

Το ζήτημα ανέδειξε η αυτοδιοικητική συλλογικότητα «Η πόλη Ανάποδα», η οποία με ανακοίνωση της ζητά την παραίτηση της Δήμητρας Αλεξίου, «καθώς η παρουσία της προσβάλλει το δημοτικό συμβούλιο» Θεσσαλονίκης.

«Απαιτούμε να πάρει τώρα θέση απέναντί της η παράταξη Ζέρβα. Η διοίκηση να στηρίξει να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά τις σχετικές δομές και υπηρεσίες του Δήμου» τονίζει «Η Πόλη Ανάποδα».

Δήμητρας Αλεξίου για Σοφία Μπεκατώρου

Δήμητρα Αλεξίου για Μπεκατώρου

Αισχρός Ραπτόπουλος για Μπεκατώρου: «Έβαλε το μετάλλιο πάνω από το βιασμό»

Με ένα παραλήρημα… γεμάτο αίσχος και ντροπή αποφάσισε να τοποθετηθεί για τη Σοφία Μπεκατώρου ο Κώστας Ραπτόπουλος, με το δημοσιογράφο να αναφέρει, ότι η Ολυμπιονίκης έβαλε τη δόξα του μεταλλίου της πάνω από το βιασμό, που υπέστη.

Ο έμπειρος παρουσιαστής, γνωστός για τις… διάφορες τέτοιες ατάκες ή κινήσεις του, μίλησε επίσης για αυτοδικία στην περίπτωση, που θα ήταν ο πατέρας της και μάθαινε για το περιστατικό, σε ένα λογύδριο που καμία σχέση δεν έχει με όσα συγκινητικά είπαν άνθρωποι, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Σοφία Μπεκατώρου: Αισχρά λόγια του Κώστα Ραπτόπουλου για την Ολυμπιονίκη

«Δεν το είπε τότε γιατί η επιτυχία του μεταλλίου του Ολυμπιακού, είχε μεγαλύτερη αξία γι’ αυτήν από το βιασμό της. Έβαλε το βιασμό στην άκρη, κάπου στο κουτάκι του μυαλού της για να πετύχει». «Είναι λάθος μία κοπέλα βιάστηκε και το κράτησε μυστικό για την επιτυχία του μεταλλίου. Είναι μεγάλο λάθος. Πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Δεν είναι φυσιολογικό μετά από 20 χρόνια να βγει να το πει τώρα», είπε σε ένα οκτάλεπτο βίντεο ο αθλητικός συντάκτης και πρόσθεσε:

«Αυτή η κοπέλα καταρχήν δεν δίνει καλό παράδειγμα στα παιδιά μας, στις κόρες μας, αυτή τη στιγμή που βγαίνει και λέει και την υπερασπίζονται ότι βγήκε και το είπε. Τώρα μετά από 20 χρόνια βγήκε και το είπε. Μου κάνει αρνητική εντύπωση για την κοπέλα ο φόβος της να μιλήσει εκείνο το χρονικό διάστημα, βάζοντας την επιτυχία περισσότερο από το βιασμό και είναι σαν να λέει στα παιδιά μας Αν σας βιάζει ένα μ@@@κας καταγγείλετε τον, αν σας βιάσει ο διευθυντής σας, να το κάνετε μετά όταν χάσει την ισχύ του και όταν εμείς πάρουμε το μετάλλιο, τη δουλειά κτλ., δεν είναι έτσι στη ζωή. Τον γ@@@ς εκείνη την ώρα και τελειώνεις ή τον πλακώνεις ή τον μηνύεις εκείνη την ώρα και τελειώνεις».

Το μήνυμα που παίρνουν τα παιδιά σήμερα, στην κόρη τη δική μου και στις κόρες σας ότι να μιλήσετε όταν δεν έχετε συμφέρον από τον βιαστή δηλαδή τώρα που δεν τον έχω ανάγκη, μιλάω. Και δεν μιλάω τότε που τον φοβόμουν, τον είχα ανάγκη γιατί είχα το μετάλλιο».

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η οικογένεια της Σοφίας Μπεκατώρου λέγοντας ότι «γεννήθηκε στη λάθος οικογένεια» και ότι φέρουν ευθύνη και οι γονείς για το γεγονός ότι δεν μίλησε τότε.

«Είναι αργά όταν βγαίνει και το λέει μετά από 20 χρόνια. Δεν το ήξερε ο μπαμπάς της, η μαμά της, ο άνδρας της , τα παιδιά της, δεν το ήξερε κανένας. Άρα έχει τη λάθος οικογένεια, τον λάθος μπαμπά γιατί φοβήθηκα λέει θα μου σταματήσουν την ιστιοπλοΐα. Δεν είναι φυσιολογικό να μην το ξέρουν οι γονείς. Να μην ξέρω εγώ, να είμαι φίλος με το παιδί μου, αν του τύχει μία αναποδιά, ό,τι αναποδιά και να ‘ναι». Μάλιστα, είπε ότι αν τύχαινε κάτι τέτοιο στην κόρη του τον βιαστή «θα τον έψαχνε η Νικολούλη» και θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του.

«Αν το πει στον μπαμπά, τι θα κάνει ο μπαμπάς, θα την πάρει από την ιστιοπλοΐα. Κακώς αν μου έλεγε το δικό μου το παιδί στα 18-19 μου έκανε αυτό, δεν θα ζούσε αυτός σήμερα, θα τον έψαχνε η Νικολούλη. Θα πήγαινε σε αυτοδικία η ιστορία».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share