Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα…» - Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τη Σοφία Μπεκατώρου

Ο «Δράκος» μίλησε...

18 Ιανουαρίου 2021 21:29
«Αισθάνομαι ιδιαίτερα…» - Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τη Σοφία Μπεκατώρου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του Παναγιώτη Γιαννάκη σχετικά με τη Σοφία Μπεκατώρου, με το «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ να στηρίζει την Ολυμπιονίκη μέσω των δηλώσεών του.

Ο «μυθικός» παίκτης και προπονητής ευχαρίστησε εκ μέρους της ελληνικής κοινωνίας την Μπεκατώρου για τη σπουδαία προσφορά, που πραγματοποιεί με τη μαρτυρία της ερωτικής της κακοποίηση, αφήνοντας στο τέλος το δικό του μήνυμα.

Σοφία Μπεκατώρου: Συγκίνηση με τα λόγια του Παναγιώτη Γιαννάκη

«Αισθάνομαι πολύ ιδιαίτερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Σοφία γι' αυτό που προσφέρει σήμερα στην ελληνική οικογένεια, στα Ελληνόπουλα, σε όλους τους αθλητές και σε όλα τα παιδιά που τα παροτρύνουμε να βρεθούν κοντά στον αθλητισμό. Ξέρω πόσο δύσκολο και πόσο σκληρό είναι να μπορέσει κάποιος άνθρωπος μέσα από αυτήν τη δοκιμασία που έχει περάσει νεαρός, και η Σοφία πέρασε μια τεράστια δοκιμασία, να ανακοινώσει αυτόν τον βιασμό που δέχτηκε, ενώ προσπαθούσε να εκπροσωπήσει την πατρίδα μας με τον καλύτερο τρόπο», σχολίασε ο θρύλος του μπάσκετ.

Στη συνέχεια επεσήμανε: «Η κοινωνία μας είναι γεμάτη, δεν είναι μόνο ο αθλητισμός. Όλη μας η κοινωνία είναι γεμάτη από ανθρώπους που θέλουν να επιβάλουν με την εξουσία τους βιασμούς προσωπικότητας και βιασμούς ανθρώπων. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σήμερα πήραμε ένα μεγάλο παράδειγμα από μια μεγάλη αθλήτρια αλλά και μεγάλη αγωνίστρια της ζωής. Και θεωρώ ότι πρέπει να πάρουμε τη σκυτάλη και να προσπαθήσουμε να προφυλάξουμε τα παιδιά μας απ' όλες αυτές τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουν στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τα όνειρά τους. Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να πάρουμε αυτό το έναυσμα από τη Σοφία και να το κάνουμε κίνημα απέναντι στους ανθρώπους που θέλουν να εκμεταλλευτούν την εξουσία, τον αθλητισμό την αγάπη των παιδιών για τη ζωή. Ειλικρινά πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα της και όλοι να συστρατευθούμε στην προσπάθεια μας να κάνουμε τον αθλητισμό και τη ζωή μας πραγματικά καλύτερα κάθε μέρα» τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share