Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοφία Μπεκατώρου: «Ξέσπασε» ο πρώην σύζυγός της - Δε γνώριζε το δράμα της

Λύγισε μπροστά στην κάμερα ο πατέρας των δύο παιδιών της

17 Ιανουαρίου 2021 10:34
Σοφία Μπεκατώρου: «Ξέσπασε» ο πρώην σύζυγός της - Δε γνώριζε το δράμα της
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε «ξέσπασμα» προχώρησε ο πρώην σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της Σοφίας Μπεκατώρου, ο οποίος λύγισε μπροστά στην κάμερα εξαιτίας των αποκαλύψεων της κορυφαίας αθλήτριας, καθώς δε γνώριζε τίποτα από το δράμα, που είχε ζήσει.

Ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας και σήμερα προπονητής στην Ολλανδία μίλησε στην ΕΡΤ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για όσα πέρασε η Ολυμπιονίκης, τη στιγμή που ο φερόμενος ως δράστης επιχειρεί να αμυνθεί.

Σοφία Μπεκατώρου: Λύγισε μπροστά στην κάμερα ο πρώην σύζυγός της

«Την έχω δει να κουβαλάει την αδερφή της στην πλάτη της κατάκοιτη και να πεθαίνει στα χέρια της. Και μετά από δυο μήνες να παίρνει την Ολυμπιακή πρόκριση και να γίνεται σημαιοφόρος στην ολυμπιακή μας ομάδας. Την έχω δει να βγαίνει με αυτή την καταγγελία, που πιστεύω ότι δεν τη θυμήθηκε τώρα, αλλά δεν την ξέχασε ποτέ. Και πιστεύω αυτό ήταν πολύ πιο δύσκολο να το κάνει από όλα τα προηγούμενα που κατάφερε. Τη Σοφία την ξέρω τη θαυμάζω και τη σέβομαι. Είναι πολύ γενναία», είπε ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Γενναία Σοφία»: Υπόκλιση και αναγνώριση του Τύπου στο θάρρος της Μπεκατώρου

Ο ελληνικός Τύπος μπορεί να έκανε… εκκωφαντική σιωπή απέναντι στις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό το Σάββατο (16/1), αλλά η στάση του είναι υποδειγματική στα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (17/1), με τις εφημερίδες να υποκλίνονται στην Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας.

Η Μπεκατώρου δίνει το δικό της αγώνα για δικαιοσύνη, έχοντας μάλιστα φτάσει στο σημείο να κατονομάσει τον Αριστείδη Αδαμόπουλο, αντιπρόεδρο της ΕΙΟ και εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, με τον ίδιο να έρχεται πια σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και να επιχειρεί να αμυνθεί απέναντι σε ένα μαινόμενο πλήθος και ουκ ολίγες καταγγελίες, που γίνονται από άλλες αθλήτριες για περιστατικά, που επίσης έχουν ζήσει.

Σοφία Μπεκατώρου: Αποθέωση... έστω και αργά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Σε αυτό τον αγώνα, η Σοφία δεν είναι μόνη της. Μπορεί ο έντυπος Τύπος να άργησε να δείξει τα αντακλαστικά του, αλλά έστω και αργά αντέδρασε, αποθεώνοντας την πρωταθλήτριά μας και επιχειρώντας να της δώσει δύναμη στη μεγάλη «μάχη» της, που μόλις ξεκίνησε.

Σοφία Μπεκατώρου πρωτοσέλιδα εφημερίδων 17/1

«Γενναία Σοφία», έγραψε χαρακτηριστικά ένα πρωτοσέλιδο, με τις ουδέτερες κατά κύριο λόγο εφημερίδες να αφιερώνουν σημαντικό τους κομμάτι στην Μπεκατώρου. Παράλληλα, αναφορές γίνονται και σε πολιτικές εφημερίδες, έστω και σε μικρότερο βαθμό λόγω των εξελίξεων σε άλλα «μέτωπα».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share