Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Super League: Εύκολη νίκη για τον Αστέρα

Ο αγώνας έληξε 2-0

16 Ιανουαρίου 2021 20:02
Super League: Εύκολη νίκη για τον Αστέρα

Super League: Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό και φαίνεται ότι έγινε με μεγάλη ευκολία με το σκορ να λήγει στο 2-0. Επίσης η επιστροφή του Χιμένεθ στην ΑΕΚ εξασφάλισε μία νίκη απέναντι στον Άρη με το σκορ να έχει λήξει στο 1-0.

Συγκεκριμένα ο Αστέρας Τρίπολης άδραξε την ευκαιρία και κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Super League: Αναλυτικά ο αγώνας

Με έναν εκπληκτικό Μπαράλες να φτιάχνει δύο γκολ, ο Αστέρας κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό (2-0) και εδραιώνεται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Δύο αντιπάλους περίμενε ο Αστέρας μπαίνοντας στο γήπεδο για την 17η αγωνιστική, όμως μόνο έναν αντίκρυσε. Ο Λέανδρος προβλημάτισε την ομάδα της Τρίπολης πολύ περισσότερο από τον Παναιτωλικό, ο οποίος έμοιαζε παγωμένος στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι, σχεδόν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, στο οποίο το 1-0 μάλλον ήταν λίγο για την εικόνα που είχαν στο γήπεδο.

Εφτά τελικές, τέσσερις σχεδόν κλασικές ευκαιρίες με την ομάδα του Αγρινίου να δυσκολεύεται να σταθεί αμυντικά, να έχει τεράστιο πρόβλημα να κρατήσει τη μπάλα και ως εκ τούτου να μην μπορεί να απειλήσει. Οι μηδέν τελικές αποτυπώνουν πλήρως την εικόνα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο και ήταν μάλλον τυχεροί που το ματς έμενε ανοικτό να το διεκδικήσουν στην επανάληψη.

Εκεί, στα δεύτερα 45 λεπτά, είπε να μπει στο παιχνίδι. Προσπάθησε στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου να δημιουργήσει, πήρε κατοχή της μπάλας, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, ανησύχησε έστω κι αν δεν απείλησε τον Αστέρα και στάθηκε τυχερός στις αντεπιθέσεις που δε δέχτηκε το δεύτερο γκολ. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων κράτησε τόσο. Γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και το ματς… τελείωσε!

Πάλι ο Χερόνιμο Μπαράλες ήταν ο δημιουργός με μια εκπληκτική κεφαλιά πάσα και ο Λουίς Φερνάντεζ που είχε μπει λίγο πριν στο ματς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα φάση για να μπουν ξανά στο ματς, όμως ο Μάζουρεκ πάλι δε βρήκε στόχο και μοιραία αποδέχτηκαν την ήττα, αποτέλεσμα που είναι και το πιο σύνηθες όταν επισκέπτονται την Τρίπολη.

Ο Αστέρας συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον τελευταίο μήνα, έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό σε πέντε παιχνίδια και μπορεί να αισθάνεται πώς πατάει και με τα δύο πόδια πλέον στην εξάδα. Αν συνεχίσει, δε, έτσι ο Μπαράλες δύσκολα να μπορέσει να τον κουνήσει κανείς από εκεί.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share