Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: «Καθάρισε» την ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις

10 Ιανουαρίου 2021 21:39
Super League: «Καθάρισε» την ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Super League: Αν και αγωνίστηκε με πέντε μεγάλες απουσίες και δυσκολεύτηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Ενώ, στο ισόπαλο 0-0 έμειναν ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αργός και το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς να γίνει κάτι αξοσημείωτο, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 23' και να είναι για τους πράσινους με την κεφαλιά του Αϊτόρ.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι απείλησε και το 30' με τον Ιωαννίδη, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ, για να γίνει τελικά το 1-0 λίγα λεπτά μετά.

Στο 36' ο Μολό σέντραρε από δεξιά, ο Ιωαννίδης μπήκε στη φάση και τελικά η μπάλα κατέληξε στον Καρλίτος, ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Αυτή ήταν η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, με την ΑΕΛ να μπαίνει καλά στο δεύτερο και να έχει πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 57', αλλά ο αμαρκάριστος Κολομπίνο κατάφερε να αστοχήσει από κοντά.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του παιχνιδού έπεσε ξανά και τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν με την ΑΕΛ να θέλει αλλά να μην μπορεί, ενώ ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να βάλει δεύτερο γκολ στο 84', στη μοναδική του ευκαιρία, αλλά ο Καμπετσής δεν έπιασε καλά την κεφαλιά.

Μικρό το κακό για τους πράσινους, από τη στιγμή που κράτησαν το σκορ και τελικά έβαλαν και δεύτερο γκολ στο 93' με τον Εμμανουηλίδη, μετά την ασίστ του Καμπετσή, την ίδια ώρα που οι Θεσσαλοί παραμένουν στην προτελευταία θέση...

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Μολό, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος (87' Σερπέζης), Ιωαννίδης (87' Εμμανουηλίδης), Αϊτόρ (78' Μπουζούκης), Αθανασακόπουλος (60' Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (78' Καμπετσής).

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Μιχαήλ, Τσόσιτς, Σπαρβ, Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς (60' Τρούγιτς), Ζίζιτς (60' Μπέρτος), Κολομπίνο, Νικολιάς, Πινακάς, Ντουρμισάι (85' Νούνιτς).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share