Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Euroleague: Αδύναμος ο Παναθηναϊκός

Το σκορ έληξε 77-89

7 Ιανουαρίου 2021 23:16
Euroleague: Αδύναμος ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ζενίτ με αποτέλεσμα να φανεί αρκετά αδύναμος και να χάσει το παιχνίδι με διαφορά 12 πόντων. Επίσης πριν λίγες μέρες ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει την Χίμκι με μεγάλη διαφορά.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να το χάσει από την Ζενίτ με το σκορ να λήγει στο 77-89.

Euroleague: Αναλυτικά ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός ήταν εύκολο θήραμα για τα δόντια της Ζενίτ του Πασκουάλ. Ο Κασελάκης απλά τον γλίτωσε από συντριβή και το 77-89 σφράγισε ότι οι πράσινοι παραμένουν στο ναδίρ ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Η απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα, τα «γκάζια» στους παίκτες και τα αποτελέσματα των τελευταίων αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Euroleague δεν αποτελούσαν και τα... καλύτερα στοιχεία για το κλίμα ενόψει Ζενίτ. Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν έδειξε να θέλει τη νίκη και δεν έβγαλε στο παρκέ την απαιτούμενη ενέργεια. Έτσι, η καλοδουλεμένη και σαφώς ανώτερη μηχανή του Τσάβι Πασκουάλ έφυγε με άνετο διπλό από το ΟΑΚΑ (89-77) και ανέβηκε στο 11-5.

Η Ζενίτ βασίστηκε στο εξαιρετικό δίδυμο των Κέβιν Πάνγκος (18 πόντοι, 10 ασίστ) - Αρτούρας Γκουντάιτις (25 πόντοι), ενώ συνολικά είχε εξαιρετική εικόνα σε άμυνα και επίθεση, κυριαρχώντας απόλυτα στην αναμέτρηση.

Αντίθετα, το «τριφύλλι» έπεσε στο 5-12, έχοντας μεγάλα προβλήματα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου (14 πόντοι, 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ) πάλεψε στο πρώτο μέρος, ο Ντίνος Μήτογλου έδωσε μία ελπίδα στα τελευταία λεπτά (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ), όμως συνολικά οι «πράσινοι» ήταν μία ταχύτητα πιο κάτω από τους νικητές. Πάλεψε και ο Λεωνίδας Κασελάκης (9 πόντοι).

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share