Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Επίσημα τέλος ο Βόβορας - Άγριο κράξιμο της «Θύρας 13» στους παίκτες

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ και η επίσκεψη των οπαδών

4 Ιανουαρίου 2021 19:10
Παναθηναϊκός: Επίσημα τέλος ο Βόβορας - Άγριο κράξιμο της «Θύρας 13» στους παίκτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίσημα τελεί παρλεθόν από τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βόβορας, με την ΚΑΕ να προχωρά σε σχετική ανακοίνωση και να επιβεβαιώνει τις φήμες, που υπήρχαν ήδη, ενώ παράλληλα η «Θύρα 13» προχώρησε άγριο κράξιμο στους παίκτες.

Ο 43χρονος προπονητής αφήνει το «τριφύλλι» στην 16η θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 5-11, αλλά και στη 2η θέση της Basket League με 7-1.

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του, αν και στα προσεχή παιχνίδια θα πορευτούν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Θανάση Γιαπλέ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (4/1) ο κόουτς Βόβορας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ κι αποχαιρέτησε τους -πρώην- παίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία υπήρξε μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού, της οποίας νιώθω μέλος, έπειτα από τα όσα έζησα εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».

Βόβορας Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: «Έτριξε τα δόντια» στους παίκτες του Παναθηναϊκού η «Θύρα 13»

Η ήττα από το Λαύριο, αλλά κυρίως η εικόνα στο κλειστό της Λαυρεωτικής, έφερε τριγμούς στον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» συνέχισε τις πολύ άσχημες εμφανίσεις, με τις εξελίξεις έπειτα από το παιχνίδι να είναι καταιγιστικές

Ο Γιώργος Βόβορας δεν συνεχίζει στον «πράσινο» πάγκο, καθώς πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα για το λόγο αυτό βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα, ώστε να αποχαιρετήσει τους παίκτες και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά την αποχώρηση του Έλληνα κόουτς στο ΟΑΚΑ βρέθηκε αντιπροσωπία της Θύρας 13. Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους παίκτες της ομάδας, ζητώντας τους να σοβαρευτούν.

«Σας στηρίζουμε, αλλά σοβαρευτείτε και δείξτε σεβασμό στη φανέλα που φοράτε», είπαν χαρακτηριστικά προς τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» έβαλαν μπρος την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Ζενίτ (07/01) με τους Θανάση Γιαπλέ και Κώστα Χαραλαμπίδη να προπονούν την ομάδα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share