Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Έγιναν τα τεστ κορωνοϊού στους παίχτες

3 Ιανουαρίου 2021 14:16
Παναθηναϊκός: Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός: Από ότι φαίνεται ο αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου, με τον πρώτο να έχει υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού, επειδή βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τέσσερις παίκτες από την ομάδα,

Συγκεκριμένα ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολη θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 15:00, διότι οι παίκτες του πρώτου υποβλήθηκαν σε τεστ από τα οποία δεν προέκυψε κανένα νέο κρούσμα.

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Παναθηναϊκός: Τι έδειξαν τα τεστ

Ειδικότερα αρνητικά ήταν τα τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν οι πράσινοι σήμερα και έτσι με βάση το πρωτόκολλο η αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Αυτό θα συμβεί καθώς για να αναβληθεί η αναμέτρηση θα πρέπει να εντοπιστούν τουλάχιστον 5 κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα μέχρι και 48 ώρες πριν από την έναρξη της εκάστοτε αναμέτρησης.

Στα χθεσινά τεστ εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα ποδοσφαιριστών, καθώς ο Μαουρίσιο δεν υπολογίζεται σε αυτούς, διότι βρέθηκε θετικός στον ιό ενώ βρισκόταν στη Βραζιλία. Όσον αφορά τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί αναμένεται να μπουν σε καραντίνα μιας εβδομάδας.

Παναθηναϊκός: Σοβαρό πρόβλημα με Μαουρίσιο - Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στον Παναθηναϊκό με τον Μαουρίσιο, καθώς ο Βραζιλιάνος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει εγκαίρως στην Αθήνα και να είναι πιθανό να χάσει τρία παιχνίδια της ομάδας.

Ο ίδιος παραμένει στη χώρα του και θα απουσιάσει δεδομένα από τα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ενώ θα λείψει κατά πάσα πιθανότητα και από τον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα.

Ο Μαουρίσιο έκανε δύο τεστ κορωνοϊού προτού ταξιδέψει από Βραζιλία και βρέθηκε σε αμφότερα θετικός. Πριν από λίγη ώρα πήρε τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το γιατρό της ομάδας Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία.

Σύντομα νέο τεστ, αλλάζει τα πλάνα ο Μπόλονι

Ο Μαουρίσιο θα κάνει επαναληπτικό τεστ την προσεχή εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα τεστ όλων των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού είναι αρνητικά.

Εξυπακούεται ότι με δεδομένη και την απουσία του Κουρμπέλη, στον άξονα της μεσαίας γραμμής του τριφυλλιού αναμένεται να αγωνιστούν την Κυριακή οι Βέλεθ και Αλεξανδρόπουλος, λίγο μετά το θρίλερ της Τούμπας όπου η ομάδα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share