Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιοι αθλητές ήταν οι πιο περιζήτητοι στη Google το 2020 - Ποια ήταν η μεγάλη δεκάδα

Τι έδειξε η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης

2 Ιανουαρίου 2021 20:51
Ποιοι αθλητές ήταν οι πιο περιζήτητοι στη Google το 2020 - Ποια ήταν η μεγάλη δεκάδα

Google: Κάθε τέλος του χρόνου γίνεται ανασκόπηση για το τι έχει αναζητήσει περισσότερο ο κόσμος την χρονιά που περνάει όπου αυτή τη φορά έγινε καταμέτρηση για το ποιοι αθλητές αναζητήθηκαν περισσότερο από τους χρήστες. Επίσης δείτε τη νέα λειτουργία της Google όπου θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τα κοντινά μέλη της οικογενείας όπου και αν βρίσκονται.

Συγκεκριμένα το 2020 η Google δεν φαίνεται να είχε κανένα ποδοσφαιριστή, τενίστα ή παίκτη του μπάσκετ στην πρώτη θέση των αναζητήσεων για την χρονιά που μας αποχαιρέτησε.

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες αναζητήσεις που έγιναν στο Google για το 2020.

Google: Ποιος βρίσκεται εκτός της δεκάδας αλλά και ποιος κατέκτησε την κορυφή

Στην κορυφή της ειδικής κατάταξης των αθλητών με τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, βρίσκεται ο Αμερικανός οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, Ράιαν Νιούμαν, ενώ εκτός της πρώτης δεκάδας είναι Μαραντόνα και Κόμπι Μπάιαντ, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Το σοκαριστικό ατύχημα του Ράιαν Νιούμαν που είχε τις μεγαλύτερες αναζητήσεις

Από τις 16 έως τις 22 Φεβρουαρίου, ολόκληρος ο κόσμος αναζήτησε το όνομα του Αμερικανού οδηγού αγώνων αυτοκινήτων, ο οποίος συμμετείχε σε ένα τρομακτικό ατύχημα στο Daytona 500 στις 18 του ίδιου μήνα. Λίγο πριν από τη γραμμή τερματισμού, η Ford του έπεσε στους φράκτες και στη συνέχεια το αυτοκίνητο μπροστά της. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 42χρονος από την Ιντιάνα εξήχθη και νοσηλεύτηκε σε σοβαρή αλλά όχι απειλητική για τη ζωή κατάσταση.

Ποιοι αθλητές συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα

Οι υπόλοιποι της πρώτης δεκάδας: 2ος: Μάικλ Τζόρνταν, 3ος: Τάισον Φιούρι, 4ος: Τομ Μπρέιντι, 5ος: Μάικ Τάισον, 6ος: Λουίς Σουάρες, 7ος: Αλεσάντρο Τζανάρντι, 8ος: Ντελόντε Ουέστ, 9ος: Μπρις Ντρου, 10ος: Τιάγκο Σίλβα.

Η σ@ξι αντίπαλος της Σάκκαρη που εκτός γηπέδου δεν χάνει από καμία

Η Καμίλα Τζόρτζι, η 28χρονη τενίστρια που αγωνίστηκε και αντίπαλος της δικιάς μας πρωταθλήτριας, μιλάμε για τη Μαρία Σάκκαρη, μπορεί εντός γηπέδου να μην είναι και ο μεγαλύτερος φόβος των αντιπάλων, αλλά εκτός γηπέδων δύσκολα χάνει την κορυφή αν υπήρχε πρωτάθλημα γοητείας...

Η πρόσφατη ανάρτηση της για τα Χριστούγεννα με σέξι εσώρουχα σαν Άι Βασίλης, ήταν η αφορμή για να μπούμε στο Instagram της και να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.

Απολαύστε την πιο σeξι τενίστρια της χρονιάς...

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share