Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Σοβαρό πρόβλημα με Μαουρίσιο - Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Χάνει πιθανότατα τρία παιχνίδια

30 Δεκεμβρίου 2020 19:31
Παναθηναϊκός: Σοβαρό πρόβλημα με Μαουρίσιο - Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στον Παναθηναϊκό με τον Μαουρίσιο, καθώς ο Βραζιλιάνος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει εγκαίρως στην Αθήνα και να είναι πιθανό να χάσει τρία παιχνίδια της ομάδας.

Ο ίδιος παραμένει στη χώρα του και θα απουσιάσει δεδομένα από τα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ενώ θα λείψει κατά πάσα πιθανότητα και από τον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα.

Ο Μαουρίσιο έκανε δύο τεστ κορωνοϊού προτού ταξιδέψει από Βραζιλία και βρέθηκε σε αμφότερα θετικός. Πριν από λίγη ώρα πήρε τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το γιατρό της ομάδας Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία.

Σύντομα νέο τεστ, αλλάζει τα πλάνα ο Μπόλονι

Ο Μαουρίσιο θα κάνει επαναληπτικό τεστ την προσεχή εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα τεστ όλων των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού είναι αρνητικά.

Εξυπακούεται ότι με δεδομένη και την απουσία του Κουρμπέλη, στον άξονα της μεσαίας γραμμής του τριφυλλιού αναμένεται να αγωνιστούν την Κυριακή οι Βέλεθ και Αλεξανδρόπουλος, λίγο μετά το θρίλερ της Τούμπας όπου η ομάδα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Το μήνυμα Γιαννακόπουλου για το γήπεδο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Κώστα Μπακογιάννη για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού, με το μήνυμά του να είναι ξεκάθαρο, μετά την πρόταση που άκουσε από το Δήμαρχο Αθηναίων.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά από περίπου δύο ώρες, αποχώρησε από το δημαρχείο της Αθήνας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τα πάντα αναφορικά με το ενδεχόμενο να φτιαχτεί το γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Την απόφαση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα την πάρει ο κόσμος του».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share