Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Eurocup: Αντίο με εφήβους και «βαριά» ήττα για τον Προμηθέα

Έχασε με «κατοστάρα»

29 Δεκεμβρίου 2020 19:38
Eurocup: Αντίο με εφήβους και «βαριά» ήττα για τον Προμηθέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Προμηθέας είχε ήδη αποκλειστεί από το Eurocup, αποφάσισε να παίξει με τους εφήβους του κόντρα στην Μπούρσασπορ και αποχαιρέτησε με μια ακόμη «βαριά» ήττα, με το 100-75 να τον στρέφει αποκλειστικά στις ελληνικές του υποχρεώσεις, όπου μοιάζει τουλάχιστον να βρίσκει το ρυθμό του.

Η πεμπτουσία όμως ολόκληρου αυτού του αγώνα δεν βρίσκεται μέσα σε όσα έλαβαν μέρος στα 40 λεπτά παιχνιδιού στο κλειστό γυμναστήριο «Τόφαλος»… Αλλά σε ό,τι συνέβη πριν το jump-ball της αναμέτρησης, προξενώντας την οργή των Πατρινών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παραταχθούν στο συγκεκριμένο ματς με ηχηρές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα η Euroleague δεν επέτρεψε στον Προμηθέα να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που απέκτησε έπειτα από την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα στις 18/11. Κάπως έτσι οι Αθηναίου, Αγραβάνης και Γκραντ έμειναν εκτός των πλάνων του κόουτς Γιατρά και οι έφηβοι του Προμηθέα κλήθηκαν να παραταχθούν στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της χρονιάς για την ομάδα.

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Τούρκους να παίρνουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα, κερδίζοντας κατά κράτος την μάχη των ριμπάουντ και τρέχοντας με την πρώτη ευκαιρία στο ανοιχτό γήπεδο. Κάπως έτσι οικοδόμησαν μια διψήφια διαφορά ασφαλείας (8-19). Στην συνέχεια οι παίκτες του κόουτς Γιατρά αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά στους 4 πόντους κατά το τέλος της πρώτης περιόδου (21-25). Με μπροστάρη τον Λούντζη οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς ακόμη και στα ίσια, σημειώνοντας το 30-30, αλλά εκείνη ήταν η τελευταία φορά που οι Πατρινοί ήταν μέσα στο παιχνίδι. Στην συνέχεια η Μπούρσασπορ πάτησε γκάζι, διεύρυνε κατά πολύ την διαφορά και κατέστησε την συνέχεια του παιχνιδιού μια διαδικαστική υπόθεση… Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75-100.

Από τους νικητές ξεχώρισε ο Κέννεθ Κάντζι, ο οποίος πέτυχε νταμπλ-νταμπλ με 26 πόντους και 14 ριμπάουντ και ο Λαμάρ Πίτερς με 25 πόντους και 8 ασίστ. Από τον Προμηθέα διακρίθηκαν οι Λούντζης και Μίλερ με 16 πόντους έκαστος – την στιγμή που όλοι οι πιτσιρικάδες, που απάρτιζαν την δωδεκάδα, πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Δεκάλεπτα: 21-25, 14-23, 22-29, 18-23

Πηγή: Basketa.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share