Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρήνος στον Άρη: Πέθανε ο Δημήτρης Μαυροχωρίδης

Θλίψη στους κιτρινόμαυρους

23 Δεκεμβρίου 2020 14:30
Θρήνος στον Άρη: Πέθανε ο Δημήτρης Μαυροχωρίδης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Έφυγε» από τη ζωή ο φίλαθλος του Άρη, Δημήτρης Μαυροχωρίτης, με την ΠΑΕ Άρη με ανάρτηση της να στέλνει τα δικά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

«Ο ΑΣ Άρης εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Μαυροχωρίδη. Το οπαδικό κίνημα του Άρη είναι πολύ φτωχότερο από χθες Τρίτη (22/12) και το 2020 μας αφήνει με ακόμα μία μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Μαυροχωρίδης ήταν «στρατιώτης» του Άρη για πολλές δεκαετίες, αναπόσπαστο μέλος του ΑΣ Άρης και ο θάνατός του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην κιτρινόμαυρη κερκίδα.

Ο ΑΣ Άρης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Τέλος, στον θάνατο του Δημήτη Μαυροχωρίτη στάθηκε και ο Super 3 αναφέροντας: «O SUPER 3 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδελφού μας, Δημήτρη Μαυροχωρίδη για τον απροσδόκητο και ξαφνικό χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό ταξίδι Τρίγωνε”.» Επίσης, πριν λίγες μέρες σε ηλικία μόλις 56 ετών είχε φύγει από τη ζωή ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Κώνστας έπειτα από μια μάχη τριών εβδομάδων με τον κορωνοϊό.

ΚΑΕ Άρης: Δύο κρούσματα κορωνοϊού στον τελευταίο έλεγχο - Διακόπτονται οι προπονήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης μετά τα δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα σήμερα, τονίζοντας ότι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ακολουθεί πιστά όλα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και για αυτό το λόγο διακόπτονται οι προπονήσεις.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/11) διαγνώστηκαν δυο κρούσματα COVID-19 σε μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Η ομάδα μας ακολουθεί πιστά όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων από τον Ε.Ο.Δ.Υ., τη Γ.Γ.Α. και τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με γνώμονα την υγεία όλων.

Οι προπονήσεις της ομάδας διακόπτονται και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος τίθενται σε καραντίνα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας παρακολουθεί την κατάσταση των μελών του αγωνιστικού τμήματος και έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες. Εντός των ημερών όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέα τεστ COVID-19».

Από κει και πέρα νέο θλιβερό ρεκορ κρουσμάτων ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ με τον αριθμό των νέων κρουσμάτων φτάνει στους 3.316.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share