Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Μεγάλη επένδυση για το μέλλον με Μαντζούκα

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ

18 Δεκεμβρίου 2020 18:54
Παναθηναϊκός: Μεγάλη επένδυση για το μέλλον με Μαντζούκα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε μια σπουδαία επένδυση για το μέλλον του προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λευτέρη Μαντζούκα από τον Προμηθέα και ενέταξε στο δυναμικό του έναν εκ των πιο ελπιδοφόρων Ελλήνων παικτών.

Ο «Εξάστερος», που προχώρησε εσχάτως σε αγωνιστικό «ξέσπασμα», στο πρόσωπο του 17χρονου βλέπει ένα τεράστιο κεφάλαιο για το μέλλον τόσο των «πρασίνων» όσο και ολόκληρου του ελληνικού μπάσκετ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην σχετική της ανακοίνωση δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας για το αναπτυξιακό της πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Λευτέρη Μαντζούκα (17χρ., 2.07μ.) από τον Προμηθέα Πάτρας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας για την άψογη συνεργασία. Ο τρόπος προσέγγισης και το πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών της με την ονομασία “ΝΟΥΣ”, το οποίο λειτουργεί από το 2014, βοηθούν τα μέγιστα στην εξέλιξη τόσο του αθλήματος, όσο και των νέων αθλητών που μαθαίνουν το μπάσκετ κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 2003 στα Ιωάννινα, έχει ύψος 2.07μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4».

Στις 14 Φεβρουαρίου 2017, σε ηλικία μόλις 14ων ετών, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τον Προμηθέα Πάτρας στο πρωτάθλημα της Basket League. Συγκεκριμένα, έκανε το ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι εναντίον του Πανιώνιου και έτσι έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας μετά τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αποτελεί βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών Ομάδων».

Το μήνυμα Γιαννακόπουλου για το γήπεδο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Κώστα Μπακογιάννη για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού, με το μήνυμά του να είναι ξεκάθαρο, μετά την πρόταση που άκουσε από το Δήμαρχο Αθηναίων.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά από περίπου δύο ώρες, αποχώρησε από το δημαρχείο της Αθήνας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τα πάντα αναφορικά με το ενδεχόμενο να φτιαχτεί το γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Την απόφαση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα την πάρει ο κόσμος του».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share