Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Κρίσιμη συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπακογιάννη για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού

Μεγάλη ώρα για το τμήμα μπάσκετ των «πρασίνων» και όχι μόνο...

18 Δεκεμβρίου 2020 16:10
Κρίσιμη συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπακογιάννη για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια κρίσιμη συνάντηση ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/12) ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Κώστα Μπακογιάννη, με το θέμα συζήτησης να είναι το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που ο Δήμος Αθηναίων και ο Ερασιτέχνης να μοιάζουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ, αλλά το γήπεδο μπάσκετ να αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση.

Οι δύο άνδρες, συγκεκριμένα, θα συζητήσουν σχετικά με την προοπτική να χτιστεί το γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό σε όμορο οικόπεδο, μέχρι και 300 μέτρα από το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνάντηση με Μπακογιάννη

Ο Κώστας Μπακογιάννης πρόκειται να μεταφέρει στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την πρόταση που έχει στα χέρια του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που πρόσφατα έριξε «βόμβα» για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ, συνοδεύεται από τον στενό του συνεργάτη και πρώην γραμματέα του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μπόμη.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνάντηση με Μπακογιάννη κανάλια

O ισχυρός άνδρας αναμένεται να ακούσει την πρόταση που θα του κάνει ο Δήμαρχος Αθηναίων και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πάρει την απόφαση του.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνάντηση με Μπακογιάννη φύλαξη

«Θα πάρει χαρά ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό έστειλε μήνυμα τόσο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και στον στον κόσμο του Παναθηναϊκού αναφορικά με το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» και στις ερωτήσεις του κόσμου προς εκείνον, κυριάρχησε το θέμα της Διπλής Ανάπλασης και της κατασκευής γηπέδου στον Βοτανικό. Ο Κώστας Μπακογιάννης επανέλαβε πως δεν πρόκειται να κάνει εξαγγελίες πριν «δέσει» τους τρεις βασικούς άξονες του έργου και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Είναι ένα όνειρο πολλών - πολλών ετών. Θα περίμενε κανείς ο Δήμαρχος να βγει και να κάνει μια εξαγγελία. Αυτό είναι η λογική του πυροτεχνήματος. Εγώ, λοιπόν, έχω επιλέξει να πειθαρχήσω. Εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας δέσει τρία πράγματα. Πρώτον, το σχέδιο, δεύτερον τις πηγές χρηματοδότησης και τρίτον το χρονοδιάγραμμα. Θα μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα σε όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες τι θα γίνει και πότε θα γίνει. Έχουμε δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για τις ανακοινώσεις ως το τέλος του καλοκαιριού. Είναι για μένα μεγάλος ο πειρασμός να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν θα το κάνω».

Για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης εξήγησε ότι «Είναι ένα έργο που ξεπερνά τον Παναθηναϊκό και σας το λέω εγώ που είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πόλη».

Σε μήνυμα οπαδού του Παναθηναϊκού να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας και να ολοκληρωθεί το γήπεδο απάντησε ότι «Λίγο υπομονή. Νομίζω μπορώ να πω στον συγκεκριμένο κύριο ότι θα έχει μια χαρά στο τέλος του καλοκαιριού».

Σε ερώτηση για το αν έχει να απαντήσει κάτι στα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανέφερε ότι «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στην συνολική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό. Ο μόνος τρόπος να δείξω αυτό τον σεβασμό, όχι μόνο στην οικογένεια Γιαννακόπουλου αλλά και σε όλες τις οικογένειες των ανώνυμων Παναθηναϊκών που έχουν προσφέρει τόσα σε αυτή την ομάδα, είναι έμπρακτος. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Επιτρέψτε μου όταν γίνουν ανακοινώσεις, να είναι τέτοιες που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης».

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share