Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο Γιάννης αποφάσισε: Θέλει να γράψει ιστορία στο Μιλγουόκι!

Ανανέωσε για 5 χρόνια με τους Μπακς

15 Δεκεμβρίου 2020 20:47
Ο Γιάννης αποφάσισε: Θέλει να γράψει ιστορία στο Μιλγουόκι!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πολλά ήταν τα σενάρια, που ακούστηκαν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όλο αυτό τον καιρό, αλλά ο Έλληνας σούπερ σταρ αποφάσισε πως θέλει να γράψει ιστορία στο Μιλγουόκι, υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο με τους Μπακς, με απολαβές στα 228 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δύο φορές MVP και μία φορά καλύτερος αμυντικός του NBA ανέφερε στο Twitter: «Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος που θα μπορέσω να συνεχίσω να είμαι κομμάτι των Μπακς και τα πέντε επόμενα χρόνια. Ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να μετρήσουν. Η παράσταση συνεχίζεται, πάμε!».

Ο «Greek Freak» δείχνει με αυτό τον τρόπο την αφοσίωσή του στην ομάδα που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή και τον βοήθησε τα μέγιστα να εξελιχθεί και να γίνει ο υπερπαίκτης που είναι σήμερα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει στον γιο του την Ακρόπολη και διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο

Ο Greek Freak έχει μεγάλη αδυναμία στην Ελλάδα και δεν διστάζει να την επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία και να την διαφημίζει παντού.

Αυτή τη φορά, έχοντας στην αγκαλιά του τον μικρό του γιο, του έδειχνε την Ακρόπολη. Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη λεζάντα: “Στόχος μου στη ζωή είναι να σου δείξω τον κόσμο”.

Οι αναρτήσεις του στο Twitter και στο Instagram όπου έχει σχεδό 10.000.000 ακολούθους!

Κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε... το πρώτο του βραβείο, με τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να αναδεικνύεται σε κορυφαίο αμυντικό της χρονιάς στο ΝΒΑ, όντας έτοιμος για δεύτερη σερί χρονιά να γίνει και MVP.

Αυτό, μάλιστα, είναι κάτι που που μόλις δύο παίκτες έχουν πετύχει στο παρελθόν στο ΝΒΑ. Ο Μάικλ Τζόρνταν την περίοδο 1987-88 και ο Χακίμ Ολάζουον την σεζόν 1993-94.

Ο Γιάννης στις δηλώσεις του είπε: «Είναι ωραίο που παίρνω το βραβείο που είχε ο συμπαίκτης μου, Μπρουκ Λόπεζ. Χωρίς τον Θεό δεν θα ήμουν εδώ, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι κάνω στο παρκέ και στην προπόνηση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την αγάπη και την συμπαράσταση τους. Επίσης τον κόουτς Μπαντ (σ.σ. Μπουντενχόλζερ) και τους συνεργάτες του που μας δίνουν το αγωνιστικό πλάνο και κάνουν την δουλειά μας πιο εύκολη. Επίσης τους συμπαίκτες μου, ξέρω ότι το όνομα μου είναι σε αυτό το τρόπαιο, αλλά το αξίζουν όλοι. Η άμυνα στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, στο ότι πιστεύουμε ο ένας στον άλλο και τον βοηθάμε. Κι γι' αυτό ήμαστε η καλύτερη αμυντική ομάδα στο ΝΒΑ. Ευχαριστώ και τον Μπρουκ Λόπεζ που με καλύπτει κάθε βράδυ. Επίσης τους Μπακς και τους φιλάθλους που μας στηρίζουν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share