Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρομπίνιο: Καταδικάστηκε από το Ιταλικό δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού - Ποια είναι η ποινή του

Αναλυτικά η απόφαση του δικαστηρίου

11 Δεκεμβρίου 2020 11:13
Ρομπίνιο: Καταδικάστηκε από το Ιταλικό δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού - Ποια είναι η ποινή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως από τη δίκη του γνωστού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ρομπίνιο ο οποίος κατηγορείται για βιασμό. Ενώ μία ανατριχιαστική υπόθεση εκτυλίχτηκε όταν ένας πατέρας στις ΗΠΑ βίασε και σκότωσε την 2χρονη κόρη του.

Συγκεκριμένα σε φυλάκιση εννιά ετών καταδικάστηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου ο Ρομπίνιο από το Ιταλικό δικαστήριο. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό αναφορικά με την υπόθεση βιασμού μιας 22χρονης Αλβανίδας -με την παρέα του- στις 22 Ιανουαρίου 2013, σε ντισκοτέκ του Μιλάνου.

Ο πρώην επιθετικός των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν είχε αποφασιστεί πως πρέπει να αποζημιώσει τη νεαρή γυναίκα με 60.000 ευρώ, ενώ οι δικηγόροι της ζήτησαν τη φυλάκισή του για 10 χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως είναι αθώος και υποστηρίζει πως οι κατηγορίες είναι άδικες.

Οι δικηγόροι του αναμένεται να ασκήσουν νέα έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε τρίτο βαθμό.

Η Σάντος είχε ανακοινώσει την ακύρωση της συμφωνίας με τον Ρομπίνιο τον περασμένο Οκτώβριο, έπειτα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν προς το πρόσωπό του για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μετά το «ναυάγιο» στη συμφωνία των δύο πλευρών, ο 36χρονος είπε πως το μόνο παράπτωμά του ήταν ότι πρόδωσε τη σύζυγό του.

Άγριο έγκλημα: 30χρονος βίασε και έκαψε την 16χρονη ανιψιά του

Φρίκη προκαλεί η είδηση με θύμα μια 16χρονη, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον 30χρονο θείο! Επίσης, μάρτυρες ενός άγριου εγκλήματος έγιναν αστυνομικοί στο Λος Άντζελες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν τις σορούς δυο παιδιών που είχαν αποκεφαλιστεί από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Το σοκαριστικό έγκλημα συνέβη στο Havant της Μεγάλης Βρετανίας, με το 16χρονο κορίτσι να παραμένει αγνοούμενο για δυο εβδομάδες, πριν η αστυνομία εντοπίσει τα ίχνη της σε ένα δάσος της περιοχής.

Δολοφόνος της άτυχης Louise, ο 30χρονος Shane Mays, ο οποίος είχε παντρευτεί την αδερφή της μητέρας του κοριτσιού.

Ο 30χρονος είχε βγει για μια βόλτα με το άτυχο κορίτσι. Οι κάμερες ασφαλείας από καταστήματα έδειξαν τη Louise με τον δολοφόνο της πριν εξαφανιστεί.

Οι Αρχές αμέσως στράφηκαν προς τον Mays, ο οποίος ομολόγησε όταν βρέθηκε η σορός της Louise, αναφέροντας στους αστυνομικούς με κάθε κυνικότητα πως είχε... ξεχάσει ότι δολοφόνησε την 16χρονη! Ο Mays βρίσκεται στις φυλακές του Bristol όπου αναμένεται να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share