Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Europa League: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για την ΑΕΚ

Ματς δίχως αύριο κόντρα στην Μπράγκα

3 Δεκεμβρίου 2020 08:46
Europa League: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για την ΑΕΚ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νίκη προκειμένου να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση για τη φάση των «32» του Europa League θέλει στο αποψινό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπράγκα (19:55, Cosmotesport3) η ΑΕΚ.

«Τελικός» χαρακτηρίζεται για την ΑΕΚ η αποψινή της εντός έδρας αναμέτρηση, κόντρα στην Μπράγκα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η οποία θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες που έχει για πρόκριση στη φάση των «32» μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζόρια, θα παραταχτεί με νέα πρόσωπα στην αρχική της εντεκάδα προκειμένου να είναι ανταγωνιστική απέναντι στους Πορτογάλους, καθώς ακολουθεί και το εντός έδρας ντέρμπι του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όπως όλα δείχνουν κάτω από την εστία της Ένωσης θα βρίσκεται ο Τσιντώντας, δεξιά στην άμυνα ο Μπακάκης, Χνιντ και Σβάρνας στο κέντρο της άμυνας, με τον Ινσούα στα αριστερά. Όσον αφορά το δίδυμο των χαφ αυτό θα αποτελείται από τους Γαλανόπουλο, Σιμόες, με τους Τάνκοβιτς και Μαχαίρα να είναι στα πλάγια. Ο Μάνταλος θα είναι «δεκάρι», ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ.

Η Μπράγκα από την πλευρά της αναμένεται να παραταχτεί στο σημερινό ματς με τους: Ματέους, Εσγάιο, Κάρμο, Βιάνα, Σεκέιρα, Κάστρο, Χόρτα, Μεδέιρος, Γκαλένο, Φρανσέγιο και Παουλίνιο.

Διαιτητής του αγώνα, θα είναι ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, με βοηθούς του τους Μαργαρίτοφ, Βάλκοφ και τέταρτο τον Στάινοφ.

19:55 ΑΕΚ-Μπράγκα (Cosmotesport3)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share