Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Champions League: Σφραγίζει τον.... υποβιβασμό του στο Europa League ο Ολυμπιακός!

Μεγάλη μάχη στην Μασσαλία!

1 Δεκεμβρίου 2020 11:22
Champions League: Σφραγίζει τον.... υποβιβασμό του στο Europa League ο Ολυμπιακός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» (22:00, Cosmote Sport 2HD), με στόχο να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα της πρόκρισης είτε στους «16» του Champions League, είτε στους «32» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ισοπαλία απόψε «κλειδώνουν» την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, ενώ με νίκη θα διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στους «16» εφόσον η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει εκτός έδρας την Πόρτο.

«Εμείς ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Εξαρτόμαστε από το άλλο αποτέλεσμα. Ακόμα και αν όλα πάνε καλά όπως τα θέλουμε εκεί, δεν θα έχει αξία αν δεν κερδίσουμε. Αν μια ομάδα πει ότι πάει για την ισοπαλία, το πιο πιθανό είναι να χάσει. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό που προσπαθεί σε κάθε αγώνα ο Ολυμπιακός, τη νίκη», ήταν η δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Ο Πορτογάλος προπονητής τοποθέτησε Ολυμπιακό, Πόρτο και Μαρσέιγ «στο ίδιο επίπεδο» καθώς «όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες».

«Η Μαρσέιγ αξίζει τον σεβασμό μας και παραμένει μια πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, παρότι δεν έχει σκοράρει ακόμα στη διοργάνωση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Χασάν, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, όπως και ο Βαλμπουενά, που παρότι τραυματίας ακολούθησε την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. Ο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-3-3: Ο Σα θα είναι στα γκολπόστ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας στην άμυνα, τριάδα στο κέντρο οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά και επιθετική τριπλέτα οι Φορτούνης, Ελ Αραμπί και ένας εκ των Βρουσάι, Μασούρα.

Ο Αντέ Βίλας-Μποόας χαρακτήρισε το παιχνίδι της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό ως μια τελευταία ευκαιρία για να συνεχίσει η ομάδα του στην Ευρώπη μέσω του Europa.

Οι Γάλλοι που παραμένουν χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ στον όμιλο, θα παραταχθούν με 4-3-3 τους: Μανταντά στην εστία- Σακάι, Αλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί στην άμυνα, Ρονζιέ, Καμαρά, Σανσόν στα χαφ και Τοβέν, Μπενεντέτο, Παγιέ στην επίθεση.

Ο διαιτητής στην αναμέτρηση του Βελοντρόμ θα είναι ο Χεσούς Χιλ Μανθάνο. Ο 36χρονος Ισπανός είχε διευθύνει το ματς των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019, στο οποίο ο Δικέφαλος είχε πανηγυρίσει τη νίκη (3-1).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share