Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Σπανούλη: Το άφησε ανοικτό για την Εθνική!

Τεράστια αποκάλυψη μετά το φιλικό Ολυμπιακού-Κολοσσού

30 Νοεμβρίου 2020 22:31
«Βόμβα» από Σπανούλη: Το άφησε ανοικτό για την Εθνική!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έριξε ο Βασίλης Σπανούλης και μόνο με το γεγονός, ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική για το προολυμπιακό τουρνουά, προκαλεί αίσθηση.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, αφήνει ανοιχτή την πόρτα για επιστροφή στην Εθνική ομάδα. Ο «Kill Bill» ρωτήθηκε, με το πέρας του φιλικού του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, που έληξε με 95-73 υπέρ των «ερυθρολεύκων», σχετικά με ενδεχόμενη παρουσία του στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Με τη σειρά του, απάντησε «Θα δούμε» και δεν απέκλεισε καθόλου το ενδεχόμενο για πρώτη φορά να επιστρέψει στην «γαλανόλευκη», που μάλιστα πέρασε στο Ευρωμπάσκετ του 2022.

Άνετα τον Κολοσσό ο Ολυμπιακός, σπουδαία κίνηση της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός υλοποιεί ένα ξεχωριστό κοινωνικό – αθλητικό πρόγραμμα αγώνων, το «Monday’s Game Night Against Covid-19» αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα με τον Κολοσσό, με στόχο την έμπρακτη στήριξη όσων έχουν ανάγκη καθώς και την ανάδειξη εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας.

Στο πλαίσιο, λοιπόν της αναμέτρησης με τους Ροδίτες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης και ο Managing Director της BWIN, Ιωάννης Καποδίστριας παρέδωσαν μια επιταγή στον πρόεδρο του Κολοσσού, Θόδωρο Καρατζά με την προσφορά 10.000 χειρουργικών γαντιών για το Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρωτοβουλία που πήρε με σκοπό να βοηθήσει σε αυτή τη μάχη κατά του κορονοϊού. Συγχαρητήρια και στην ΕΡΤ που χορήγησε αυτό το τουρνουά και τα χρήματα θα πάνε σε καλό σκοπό. Ο Κολοσσός δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αυτό το κάλεσμα και να αποτελέσει μέρος αυτής της προσπάθειας» ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Θόδωρος Καρατζάς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share