Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αίσχος: Έβγαλαν σέλφι δίπλα στον νεκρό Μαραντόνα!

Αδιανόητο περιστατικό

26 Νοεμβρίου 2020 22:40
Αίσχος: Έβγαλαν σέλφι δίπλα στον νεκρό Μαραντόνα!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα αισχρό περιστατικό έλαβε τόπο στο γραφείο τελετών, όπου βρισκόταν η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα πριν από την κηδεία, στην οποία υπήρξε σύγκρουση οπαδών με την Αστυνομία, με τους υπαλλήλους να βγάζουν σέλφι δίπλα στον νεκρό «Ντιεγκίτο».

Ο Ντιέγκο Μολίνα, ένας εκ των εργαζομένων του «Funeraria Pinier», που ανέλαβε την κηδεία του Ντιέγκο, ανέβασε τη σέλφι με την προετοιμασία της ταφής στα social media και εξαγρίωσε τα πλήθη.

Λίγο αργότερα, δύο ακόμη υπάλληλοι ανέβασαν ανάλογη φωτογραφία. Την είδηση έκανε γνωστή ο δικηγόρους του Αργεντίνου άσου, Ματίας Μόρλα.

Όσον αφορά τον υπάλληλο, η απόλυσή του ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες, παρά τη συγγνώμη του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ένωσε τους οπαδούς μετά τον θάνατο του (video)

Μεγάλη θλίψη επικρατεί στην Αργεντινή λόγω του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα όπου αρκετοί έχουν βγει στους δρόμους για να τον τιμήσουν και συγκεκριμένα στο Μπουένος Άιρες φαίνεται πως έχουν 'λυγίσει" οι κάτοικοι.

Συγκεκριμένα ένα απίστευτο γεγονός πραγματοποιήθηκε στους δρόμους όπου οι Αργεντινοί προσέρχονται στο λαϊκό προσκύνημα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ώστε να αποχαιρετήσουν το δικό τους ποδοσφαιρικό θεό. Το θρυλικό «δεκάρι» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ένωσε ακόμα και τους αιώνιους «εχθρούς», τους φίλους της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δόξασε την Αργεντινή εντός αγωνιστικού χώρου και λατρεύτηκε από τους ποδοσφαιρόφιλους εντός και εκτός συνόρων.

Ο «Θεός» του ποδοσφαίρου βύθισε το χώρο του αθλήματος στο πένθος με το θάνατο του και τις τελευταίες ώρες η σορός του τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα. Οι εικόνες που βγαίνουν από την Casa Rosada, την έδρα της κυβέρνησης της Αργεντινής, είναι συγκλονιστικές.

Οι Αργεντινοί θρηνούν για τον ποδοσφαιρικό τους ήρωα! Μάλιστα, ο… πόνος είναι τέτοιος που έφερε… κοντά ακόμα και τους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς (ομάδας που ο Μαραντόνα φόρεσε τη φανέλα) και της Ρίβερ Πλέιτ.

Οπαδοί των «αιώνιων εχθρών» του ποδοσφαίρου της Αργεντινής φόρεσαν τις φανέλες τους, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Μαραντόνα και έκλαψαν αγκαλιά!

Δείτε το απίστευτο συμβάν

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share