Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ένωσε τους οπαδούς μετά τον θάνατο του (video)

Απίστευτο γεγονός

26 Νοεμβρίου 2020 17:36
Ντιέγκο Μαραντόνα: Ένωσε τους οπαδούς μετά τον θάνατο του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη θλίψη επικρατεί στην Αργεντινή λόγω του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα όπου αρκετοί έχουν βγει στους δρόμους για να τον τιμήσουν και συγκεκριμένα στο Μπουένος Άιρες φαίνεται πως έχουν 'λυγίσει" οι κάτοικοι.

Συγκεκριμένα ένα απίστευτο γεγονός πραγματοποιήθηκε στους δρόμους όπου οι Αργεντινοί προσέρχονται στο λαϊκό προσκύνημα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ώστε να αποχαιρετήσουν το δικό τους ποδοσφαιρικό θεό. Το θρυλικό «δεκάρι» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ένωσε ακόμα και τους αιώνιους «εχθρούς», τους φίλους της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δόξασε την Αργεντινή εντός αγωνιστικού χώρου και λατρεύτηκε από τους ποδοσφαιρόφιλους εντός και εκτός συνόρων.

Ο «Θεός» του ποδοσφαίρου βύθισε το χώρο του αθλήματος στο πένθος με το θάνατο του και τις τελευταίες ώρες η σορός του τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα. Οι εικόνες που βγαίνουν από την Casa Rosada, την έδρα της κυβέρνησης της Αργεντινής, είναι συγκλονιστικές.

Οι Αργεντινοί θρηνούν για τον ποδοσφαιρικό τους ήρωα! Μάλιστα, ο… πόνος είναι τέτοιος που έφερε… κοντά ακόμα και τους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς (ομάδας που ο Μαραντόνα φόρεσε τη φανέλα) και της Ρίβερ Πλέιτ.

Οπαδοί των «αιώνιων εχθρών» του ποδοσφαίρου της Αργεντινής φόρεσαν τις φανέλες τους, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Μαραντόνα και έκλαψαν αγκαλιά!

Δείτε το απίστευτο συμβάν

"Να αποδοθούν ευθύνες" - Σοκάρουν οι δηλώσεις του δικηγόρου του Ντιέγκο Μαραντόνα

Εδώ και λίγες ώρες έχει βυθιστεί σε θλίψη ο κόσμος με τον θάνατο του "θρύλου" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα, με το Μπουένος Άιρες να έχει "λυγίσει" με τους κατοίκους να έχουν βγει στους δρόμους.

Συγκεκριμένα ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 60 ετών, αλλά ο φίλος του και δικηγόρος του Ματίας Μόρλα, με μία επίσημη δήλωσή του κατηγορεί το ιατρικό προσωπικό και ζητάει έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες.

Ο δικηγόρος του Ντιέγκο κάνει λόγο για “εγκληματική ηλιθιότητα” και εξέφρασε τη θλίψη για την απώλεια του θρυλικού ποδοσφαιριστή.

Η δήλωση του δικηγόρου του Μαραντόνα

«Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα.

Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος.

Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος.

Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share