Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Europa League: Μάχες πρόκρισης για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ!

26 Νοεμβρίου 2020 10:29
Europa League: Μάχες πρόκρισης για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ταξίδι των ελληνικών ομάδων στο Europa League συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική των ομίλων και τα βλέμματα είναι στραμμένα στις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ζόρια και την Αϊντχόφεν, αντίστοιχα, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT HD, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνολικά 14 παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής, μαζί με πλούσιο ρεπορτάζ και εκπομπές από τη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV.

Η δράση της ημέρας θα ξεκινήσει στις 18.00 με την εκπομπή «UEFA Europa League Show» (COSMOTE SPORT 1HD & YouTube), όπου οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα παρουσιάσουν βίντεο από τις αναμετρήσεις της ημέρας, καθώς και τη δραστηριότητα των ομάδων στα social media. Παράλληλα, οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV στο ΟΑΚΑ, Μιχάλης Τσόχος, Πάνος Μάλαμας και Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος, θα μεταφέρουν σε ζωντανή σύνδεση τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των δύο ομάδων και τις τελικές ενδεκάδες. Στις 19.55 θα δοθεί η σέντρα για το ματς ΑΕΚ-Ζόρια (COSMOTE SPORT 3HD) σε περιγραφή του Κώστα Ψάρρα, ενώ με το σφύριγμα της λήξης θα ξεκινήσει η postgame εκπομπή -απευθείας από το ΟΑΚΑ- με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών (22.00, COSMOTE SPORT 3HD).

Τα κανάλια COSMOTE SPORT HD έχουν ετοιμάσει ειδική κάλυψη και για το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αϊντχόφεν (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Από τις 21.00, το πρόγραμμα ξεκινά με την pregame εκπομπή (COSMOTE SPORT 2HD & YouTube), που θα μας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης, με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στην Ολλανδία, Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλη Μελισσίδη, να μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο πριν τη σέντρα. Μετά την ολοκλήρωση όλων των παιχνιδιών της ημέρας, η εκπομπή «UEFA Europa League Show» (00.00) θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 1HD, με τους Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη να παίρνουν τη σκυτάλη της ενημέρωσης.


Τέλος, η εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» (19.55 & 22.00, COSMOTE SPORT 1HD), με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη, θα αναλάβει την λεπτό προς λεπτό ενημέρωση των φιλάθλων από την παράλληλη δράση των ομάδων στα γήπεδα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share