Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό: Τι είχε ζητήσει ο Μαραντόνα να γραφτεί στον τάφο του

Ραγίζει καρδιές!

26 Νοεμβρίου 2020 10:15
Ανατριχιαστικό: Τι είχε ζητήσει ο Μαραντόνα να γραφτεί στον τάφο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι θα ήθελε ο Ντιέγο Μαραντόνα να γραφτεί στον τάφο του; Ο ίδιος είχε αποκαλύψει την επιθυμία του.

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχε δώσει μια συνέντευξη στον εαυτό του πριν από 15 χρόνια. Μεταξύ άλλων, ο Μαραντόνα είχε μιλήσει και για τη στιγμή που θα έφευγε από τη ζωή.

«Το να γεράσω με τα εγγόνια μου θα ήταν να έχω έναν ήρεμο θάνατο» λέει ο Μαραντόνα στον Ντιέγο, ο οποίος τον ρωτάει: «Αν έπρεπε να πεις λίγα λόγια στο νεκροταφείο στον Μαραντόνα, τι θα του έλεγες;».

«Χα χα, τι θα του έλεγα; Και εσύ με ρωτάς αυτό εμένα;» λέει ο Μαραντόνα, με τον Ντιέγο να επιμένει: «Εσύ έβγαλες το θέμα. Δεν μίλησα εγώ για θάνατο, εσύ το έκανες».

Ο Μαραντόνα εξήγησε τότε ότι «Θα του έλεγα σε ευχαριστώ που έπαιξες ποδόσφαιρο, γιατί είναι το άθλημα που μου έδωσε μεγαλύτερη χαρά, ελευθερία, είναι σαν να ακουμπάω τον ουρανό με τα χέρια. Ευχαριστώ την μπάλα. Ναι, θα έβαζα μια ταφόπλακα: 'Ευχαριστώ την μπάλα'». ζητήσει ο Μαραντόνα να γραφτεί στον τάφο του!

Θάνατος Ντιέγκο Μαραντόνα: Που βρίσκεται η σορός του; Που θα γίνει η κηδεία του;

Η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα μεταφέρθηκε στην Casa Rosada (έδρα της κυβέρνησης της Αργεντινής), όπως αναφέρει η αργεντίνικη εφημερίδα Clarín.

Η κηδεία του θα γίνει στο ίδιο παρεκκλήσι, όπου είχε γίνει και πριν από δέκα χρόνια η κηδεία του πρώην προέδρου της χώρας Νέστορ Κίρχνεν.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντες είπε ότι αισθάνεται «πολλή θλίψη» για τον θάνατο του Μαραντόνα. «Δούλευα με τον Σαντιάγκο Καφιέρο (προϊστάμενος του προσωπικού του) όταν μου το είπαν. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι συντετριμμένος. Είναι τα χειρότερα νέα που μπορεί να ακούσει ένας θαυμαστής της Αργεντίνος Τζούνιορς. Το αγαπάμε. Προσπαθούμε να μιλήσουμε με την οικογένεια. Θα δούμε. Μεγάλη η θλίψη», είπε.

Ο πρόεδρος θα διατάξει τρεις ημέρες εθνικού πένθους και ανακοινώθηκε ότι ανέστειλε τις δραστηριότητές του που είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη, στη Σάντα Φε και για την Παρασκευή, στο Τσάκο, ενώ δεν αποκλείεται να παραστεί στην κηδεία του κορυφαίου ποδοσφαιριστή.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share