Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο 33χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής!

Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας!

23 Νοεμβρίου 2020 13:31
Σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο 33χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Ανέλε Ενγκόνγκτσα. Ο 33χρονος αμυντικός, διεθνής με τη Νότιο Αφρική, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μια γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο εκλιπών είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμαζούλου, αλλά η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια. Στην καριέρα του είχε 56 συμμετοχές με το εθνόσημο συμμετέχοντας και σε έναν αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στα γήπεδα της χώρας.

Τραγωδία στις Σπέτσες: 26χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Ένα σοκαριστικό συμβάν συγκλονίζει τις Σπέτσες από το βράδυ του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου όπου ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε και άλλο ένα τροχαίο στην Πάτρα και είχε πέντε τραυματίες όπου ανάμεσα τους ήταν και δύο παιδιά.

Συγκεκριμένα φρικτό θάνατο βρήκε ένας 26χρονος οδηγός στις Σπέτσες. Γύρω στις 21:30 του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου, το μοτοποδήλατο που οδηγούσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από τον έλεγχο του αναβάτη και άρχισε να διαγράφει τρελή πορεία όπου και τελικά ανετράπη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, o 26χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα, στα οποία δυστυχώς υπέκυψε, βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς, φίλους και όλη την τοπική κοινωνία.

Τροχαίο στον Μπράλο: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα - Ένας τραυματίας

Στον Μπράλο Φθιώτιδας σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας νταλίκας όπου υπάρχει ένας τραυματίας, ενώ την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου σημειώθηκε και άλλο ένα τροχαίο στην Πάτρα όπου υπήρχαν 5 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο ήταν παιδιά.

Συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μία νταλίκα. Από το ατύχημα ο οδηγός του ΙΧ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr το τροχαίο έγινε στις 15:00 στο δρόμο προς Μπράλο, λίγο πριν τις κεραίες, υπό βροχή με το οδόστρωμα να είναι ιδιαίτερα ολισθηρό.

Ο οδηγός της νταλίκας ταξίδευε από Θεσσαλονίκη προς Πάτρα και όπως δήλωσε, λίγο έξω από τη Λαμία ανεβαίνοντας προς Μπράλο, είδε λευκό Fiat Punto να έρχεται στο αντίθετο ρεύμα. Ο 52χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, φέρεται έχασε τον έλεγχο και να έπεσε πάνω στην νταλίκα.

«Είδα ένα αυτοκίνητο να έρχεται καταπάνω μου. Έκανα όσο άκρη μπορούσα, αλλά τελικά δεν απέφυγα τη σύγκρουση», είπε στο LamiaReport ο οδηγός της νταλίκας.

Δείτε το βίντεο:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share