Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Euroleague: Απλά δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός!

Διασυρμός στην Βιτόρια!

19 Νοεμβρίου 2020 23:22
Euroleague: Απλά δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το κακό στο χειρότερο ο Παναθηναϊκός, συνετρίβη από την Μπασκόνια (93-72) και υποχώρησε στο 2-6!

Χωρίς μάχη, χωρίς «πιστεύω», άδειος από ένταση και ιδέες, ο Παναθηναϊκός έμοιαζε παραιτημένος στην Μπασκόνια και υπέστη συντριβή με 93-72.

Το ταξίδι στην Ισπανία ολοκληρώθηκε με... εφιαλτικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό. Μετά την ήττα από την Βαλένθια, οι «πράσινοι» έχασαν -με κάτω τα χέρια- και από την ανώτερη Μπασκόνια, κάτι που θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στην Ελλάδα με 0/2, τέσσερις σερί ήττες και συνολικά έξι σε οκτώ παιχνίδια στην Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα έδειξε διάθεση να παλέψει στο πρώτο μισό του αγώνα, όμως από το 25' και μετά... χάθηκε από το γήπεδο. Πολλά λάθη, κακή αμυντική λειτουργία, άστοχα σουτ, έλλειψη ιδεών και έντασης αποτέλεσαν τα βασικά κομμάτια του «παζλ» του «τριφυλλιού» σε ένα πολύ άσχημο βράδυ, από το οποίο διασώθηκαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης.

Αντίθετα, οι Βάσκοι ήταν εξαιρετικοί και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την κακή εμφάνιση των αντιπάλων τους. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέβηκε στο 4-4, έχοντας σε ρόλο πρωταγωνιστή τους Λούκα Βιλντόζα, Άλεκ Πίτερς, Πιέρια Χένρι και Τόνι Γιεκίρι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share