Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ

Η ανακοίνωση της ομάδας

18 Νοεμβρίου 2020 10:45
Θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από ανακοίνωση της ΑΕΛ έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Γκέβοργκ Γκαζαριάν, με την επιστροφή του στην Κύπρο μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Αρμενίας. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ένας ακόμη ποδοσφαιριστής όπου αυτός είναι του Παναιτωλικού.

Η ΑΕΛ ενημέρωσε σχετικά για την ποδοσφαιριστή της:

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γκέβοργκ Γκαζαριάν με την άφιξη της αποστολής της εθνικής Αρμενίας στην Κύπρο υποβλήθηκε σε τεστ COVID-19 όπου διαγνώστηκε θετικός.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει υπό περιορισμό #aelfc"

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ - Ο λόγος... για τον Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο τελευταίος παίκτης του ΠΑΟΚ που διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα την Παρασκευή, τα τεστ που έγιναν το πρωί έδειξαν ένα ακόμα κρούσμα στις τάξεις του «δικεφάλου του Βορρά».

Με ανάρτησή του λοιπόν στο instagram, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε ότι είναι ο ίδιος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αντιμετωπίζοντας το μάλιστα με χιούμορ.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Για την οικονομία της κουβέντας, ας παραδεχθούμε απλώς ότι ο Νοέμβρης δεν είναι ο μήνας μου! Μετά τον τραυματισμό μου, ήρθε η ώρα να προστεθώ κι εγώ στη λίστα των ανθρώπων που έχουν covid.

Δίχως συμπτώματα, αλλά και πάλι το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα αναγκαστικά έχει σπίτι, ατομική αποθεραπεία, διάβασμα και ξεκούραση. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, τους γύρω σας και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη».

Παράλληλα χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.038 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με τον φονικό ιό στην συμπρωτεύουσα να καλπάζει.

Νέος συναγερμός στον ΠΑΟΚ: Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό

Στους τελευταίους και επαναλαμβανόμενους ελέγχους που έχουν γίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, εντοπίστηκε ένα ακόμη θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ήδη απομονωθεί κι ακολουθεί τις οδηγίες των αρχών, ενώ 6 ακόμη κρούσματα εντοπίστηκαν εχθές στην ΑΕΚ.

Όλες τις προηγούμενες μέρες, λόγω και της έξαρσης των κρουσμάτων, έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι και τεστ, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να έχουν γίνει ακόμα πιο αυστηροί και σχολαστικοί από το ίδιο το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν τεστ πριν και μετά τον αγώνα με την PSV Αϊντχόφεν και πριν από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ με την ευκαιρία του τριήμερου ρεπό όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος έκαναν νέα τεστ και την Τρίτη (10/11) τεστ προκειμένου να έχουν τα αποτελέσματα πριν επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share