Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παγκόσμιο σοκ: Νεκρός σε τροχαίο διεθνής 28χρονος ποδοσφαιριστής!

Θλίψη!

17 Νοεμβρίου 2020 13:38
Παγκόσμιο σοκ: Νεκρός σε τροχαίο διεθνής 28χρονος ποδοσφαιριστής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκε την Τρίτη το ποδόσφαιρο της Κούβας.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Ντάιρον Μπλάνκο, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 28χρονος μέσος αγωνιζόταν στην ομάδα της επαρχίας Las Tunas και ήταν στέλεχος της εθνικής σε δυο διοργανώσεις Gold Cup και στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Τραγωδία: Νεκρή 26χρονη παρουσιάστρια σε τροχαίο

Θρήνος στον κόσμο της τηλεόρασης των ΗΠΑ καθώς σε ηλικίας μόλις 26 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο η παρουσιάστρια, Τζένι Λεντσίνι. Σοκ επικρατεί και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μετά τον θάνατο θρυλικού τερματοφύλακα.

Η δημοσιογράφος του NBC2 έχασε τη ζωή της έπειτα από δυστύχημα που είχε με μηχανή, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο στη Φλόριντα και υπέκυψε ακαριαία.

Η Λεντσίνι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε και εκείνη στα τραύματά της. Η άτυχη παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο KTIV.

«Η Τζένι ήταν ένα φωτεινό πλάσμα, χαρισματικό, ένα ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών με ένα λαμπερό χαμόγελο. Ήταν αυθεντική, ταπεινή και πάντα ευγενική» είπε η αντιπρόεδρος του KTIV, Μπρίτζετ Μπριν.

«24 ώρες αργότερα και ακόμα δεν έχω λόγια. Φοβερό και τραγικό είναι τα λόγια που μου έρχονται συνεχώς το κεφάλι μου. Αισθάνομαι απέραντη θλίψη. Είναι απλά απαίσιο» δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής ειδήσεων του NBC2, Τιμ Κλούτσαριτς.

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός ηθοποιός

Ο θρυλικός ηθοποιός από την Ινδία, Soumitra Chatterjee, γνωστός από τις δουλειές του με τον οσκαρικό σκηνοθέτη Satyajit Ray, πέθανε από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού. Ενώ, διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι νόσησε από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να περάσει πολύ δύσκολα.

Ο 85χρονος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο στην πόλη της Καλκούτα στις 6 Οκτωβρίου έπειτα από θετικό τεστ για τον ιό. Η καριέρα του κράτησε για περισσότερο από έξι δεκαετίες.

Ο Chatterjee, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 300 ταινίες, ήταν επίσης επιτυχημένος θεατρικός συγγραφέας, θεατρικός ηθοποιός και ποιητής. Αν και μερικές εβδομάδες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, έκανε εκ νέου τεστ και βγήκε αρνητικό, η κατάστασή του επιδεινώθηκε σύντομα και τέθηκε σε αναπνευστήρα την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Πέθανε τη Δευτέρα το πρωί.

Ο Chatterjee ήταν ίσως πιο γνωστός για τη δουλειά του με τον Ray, έναν από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες στον κόσμο και δημιουργό της Apu Trilogy.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share