Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Διαγνώστηκε με..» - Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Φασούλα για την υγεία της κόρης του

Συγκλονίζει με όσα λέει

15 Νοεμβρίου 2020 13:55
«Διαγνώστηκε με..» - Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Φασούλα για την υγεία της κόρης του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με μια ανάρτηση στα social media, ο Παναγιώτης Φασούλας ευχαρίστησε όσους έδειξαν ενδιαφέρον για την κατάσταση υγείας της κόρης του, Μαριέλλας, μετά τον τραυματισμό της στους προκριματικούς αγώνες του Ευρωμπάσκετ γυναικών με τη Σλοβενία. Ενώ, θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς απεβίωσε σε ηλικία 44 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παύλος Δήμου.

"Φίλες και φίλοι ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε και τα μηνύματα που μου στείλατε για την υγεία της κόρης μου Μαριέλλας, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Σλοβενία. Ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα και διαγνώσθηκε με μια ελαφρά διάσειση, όπου με την κατάλληλη αποθεραπεία το επόμενο διάστημα θα επανέλθει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους" έγραψε.

Τραυματίστηκε στο δάκτυλο ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας

Ένα απρόσμενο γεγονός περίμενε σήμερα τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης στα Σπάτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελληνας τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού μετά από κοντινό σουτ που τον λάβωσε. Αμέσως πήγε με τον γιατρό της ΑΕΚ, Χάρη Λάλο στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις, εκεί που διαπιστώθηκε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ενώ συναγεργός επικρατεί στην Ένωση με τα 6 θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού και του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα. Πλέον, μένει να φανεί πότε θα είναι έτοιμος για να ξανακάνει φουλ προπόνηση και ειδικότερα ενόψει του αγώνα με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ, σε 8 ημέρες, για το πρωτάθλημα της Super League.

Να θυμίσουμε ότι ο Τσιντώτας, με πολύ καλές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν, είναι ο μόνος παίκτης του ρόστερ της ΑΕΚ που δεν έχει απουσιάσει σε κανένα από τα 11 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share