Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραυματίστηκε στο δάκτυλο ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα

14 Νοεμβρίου 2020 15:18
Τραυματίστηκε στο δάκτυλο ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απρόσμενο γεγονός περίμενε σήμερα τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης στα Σπάτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελληνας τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού μετά από κοντινό σουτ που τον λάβωσε. Αμέσως πήγε με τον γιατρό της ΑΕΚ, Χάρη Λάλο στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις, εκεί που διαπιστώθηκε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ενώ συναγεργός επικρατεί στην Ένωση με τα 6 θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού και του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα. Πλέον, μένει να φανεί πότε θα είναι έτοιμος για να ξανακάνει φουλ προπόνηση και ειδικότερα ενόψει του αγώνα με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ, σε 8 ημέρες, για το πρωτάθλημα της Super League.

Να θυμίσουμε ότι ο Τσιντώτας, με πολύ καλές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν, είναι ο μόνος παίκτης του ρόστερ της ΑΕΚ που δεν έχει απουσιάσει σε κανένα από τα 11 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» ξανά την πόρτα του Παναιτωλικού. Οπως ανακοίνωσε η ομάδα του Αγρινίου κατά τον καθιερωμένο έλεγχο ένας ποδοσφαιριστής βγήκε θετικός. Το όνομά του δεν διέρρευσε αλλά σύμφωνα με την ανακοίνωση ήταν ασυμπτωματικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: «Ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον ιό covid-19 κατά τον εβδομαδιαίο έλεγχο που πραγματποιεί η ομαδα μας. Ο ποδοσφαιριστής είναι ασυμπτωματικός και τέθηκε σε κατ’ οίκο περιορισμό.

Στην ομάδα εφαρμόζονται κατά γράμμα τα προβλεπόμενα από το αναθεωρημένο Υγειονομικό πρωτόκολλο και προγραμματίστηκε επαναληπτικός έλεγχος για την προσεχή Δευτέρα».

Από κει και πέρα θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος το ανακοίνωσε από τον λογαριασμό του στα social media.

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ - Ο λόγος... για τον Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο τελευταίος παίκτης του ΠΑΟΚ που διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα την Παρασκευή, τα τεστ που έγιναν το πρωί έδειξαν ένα ακόμα κρούσμα στις τάξεις του «δικεφάλου του Βορρά».

Με ανάρτησή του λοιπόν στο instagram, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε ότι είναι ο ίδιος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αντιμετωπίζοντας το μάλιστα με χιούμορ.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Για την οικονομία της κουβέντας, ας παραδεχθούμε απλώς ότι ο Νοέμβρης δεν είναι ο μήνας μου! Μετά τον τραυματισμό μου, ήρθε η ώρα να προστεθώ κι εγώ στη λίστα των ανθρώπων που έχουν covid.

Δίχως συμπτώματα, αλλά και πάλι το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα αναγκαστικά έχει σπίτι, ατομική αποθεραπεία, διάβασμα και ξεκούραση. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, τους γύρω σας και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη».

Παράλληλα χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.038 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με τον φονικό ιό στην συμπρωτεύουσα να καλπάζει.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share