Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Euroleague: Η… μαχητική ψυχή δεν φτάνει στον Παναθηναϊκό

Ήττα από την Εφές

13 Νοεμβρίου 2020 23:05
Euroleague: Η… μαχητική ψυχή δεν φτάνει στον Παναθηναϊκό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μαχητική ψυχή φαίνεται πως… δεν φτάνει για τον Παναθηναϊκό, που ηττήθηκε και από την Εφές στο ΟΑΚΑ με 80-77, μένοντας πολύ πίσω στην κατάταξη της Euroleague.

Τους Πράσινους "σκότωσε" ο Βασίλιε Μίτσιτς, που έκανε επικό παιχνίδι με 33 πόντους, αφού η άμυνα του Τριφυλλιού δεν βρήκε ποτέ "αντίδοτο" απέναντί του, με τον Ολυμπιακό προηγουμένως να προχωρά σε ανατροπή πρόκρισης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η τουρκική ομάδα έβαλε τέλος σε μια δυσμενή παράδοση για την ίδια, επικρατώντας του Παναθηναϊκού μετά από 10 σερί ήττες στο ΟΑΚΑ!

Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Παναθηναϊκός έδειξε μαχητικό πνεύμα και διάθεση μέχρι τέλους, αλλά φανέρωσε πως κάτι του λείπει από άποψη ποιότητας προκειμένου να βρει επιθετικές λύσεις στα τελευταία κρίσιμα λεπτά των αγώνων. Στο σημερινό παιχνίδι, βρέθηκε να χάνει με 10 πόντους στα μέσα της τελευταίας περιόδου, επιχείρησε αντεπίθεση και κυνήγησε την ισοφάριση μέχρι τέλους, αλλά το σουτ του Παπαπέτρου από το κέντρο στο τελευταίο δευτερόλεπτο δεν βρήκε στόχο.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό συμπεριλαμβάνεται το εξαιρετικό ντεμπούτο του Σέλβιν Μακ με 18 πόντους (3/4 τρίποντα), ενώ σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Γιώργος Παπαγιάννης με 16 πόντους. Πολύ καλός ο Παπαπέτρου, που πέτυχε 12 πόντους, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η διαρκής άνοδος του Άαρον Ουάιτ, που σημείωσε 11 πόντους.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα υποχώρησε στο 2-4 στη Euroleague και στις 17 Νοέμβρη δοκιμάζεται στη Βαλένθια.

Πηγή: Sportdog.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share