Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός στα 44 του ο Παύλος Δήμου!

Θλίψη!

13 Νοεμβρίου 2020 07:50
Τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός στα 44 του ο Παύλος Δήμου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 44 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (αμυντικός) Παύλος Δήμου.

Ο Δήμου, που ήταν παιδί Ελλήνων μεταναστών στη Γερμανία, ήταν γενικός αρχηγός του Μακεδονικού, ενώ έπαιξε στην ανώτατη εθνική επαγγελματική κατηγορία, φορώντας τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Εκτός από τους Βοιωτούς, έπαιξε και σε Λαμία, Λεβαδειακό, Πανσερραϊκό, Διαγόρα, Πιερικό, Ηρακλή Ψαχνών, Αιγινιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μακεδονικό Νεάπολης και Μιλιτέα Θεσσαλονίκης.

Συνολικά, στην ποδοσφαιρική καριέρα του κατέγραψε 414 εμφανίσεις και 17 τέρματα.

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Αυλωνίτης

Θλίψη έχει προκαλέσει στον θεατρικό και καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Χρήστου Αυλωνίτη. Ο ηθοποιός στις 18 Οκτωβρίου είχε ατύχημα με το μηχανάκι του και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Σήμερα το πρωί υπέκυψε από εσωτερική αιμορραγία.

Ο Χρήστος Αυλωνίτης τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές: «Επιστροφή» και τη σειρά «Έρωτας Μετά». Επίσης, πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς Κλεάνθης Τσιρώνης.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook εδώ και λίγη ώρα οι φίλοι του τον αποχαιρετούν και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από τη ζωή. Ο ίδιος με ανάρτησή του είχε ενημερώσει πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πέθανε ο ποιητής Δημήτρης Ελευθεράκης

Πέθανε, σε ηλικία 42 ετών, ο ποιητής της νεότερης γενιάς Δημήτρης Ελευθεράκης, που γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Επίσης, θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Σπούδασε ελληνική και ξένη φιλολογία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Εδιμβούργο. Ποιήματά του πρωτοδημοσιεύτηκαν το 1998 στο περιοδικό Νέα Εστία. Επιμελήθηκε τις εκδόσεις των ποιημάτων του Κ. Γ. Καρυωτάκη (2010) και του Κ. Π. Καβάφη (2011) και δημοσίευσε, μαζί με τους ποιητές Δημήτρη Αγγελή και Σταμάτη Πολενάκη, το βιβλίο Με το περίστροφο του Μαγιακόφσκι: μία συζήτηση για την ποίηση (2010).

Η τελευταία του ποιητική συλλογή με τίτλο "Άσπρα μήλα" θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους από τις εκδόσεις Πατάκη. Είχε δημοσιεύσει πέντε ποιητικές συλλογές. Για τα Εγκώμια (Πατάκης 2013) βραβεύτηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό «Ο Αναγνώστης».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share