Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η Λίβερπουλ θέλει τον Σεμέδο - Ζήτησε 20 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»

Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος

12 Νοεμβρίου 2020 22:09
«Η Λίβερπουλ θέλει τον Σεμέδο - Ζήτησε 20 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λίβερπουλ θέλει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Σύμφωνα με πληροφορία που μετέδωσε το πορτογαλικό site «SIC Noticias», η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού, προσβλέποντας στην κάλυψη των κενών που έχουν προκύψει εξαιτίας των τραυματισμών στην άμυνά της.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι «κόκκινοι» προτίθενται να προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο στον Σεμέδο, την ώρα που οι απαιτήσεις των Πειραιωτών για την παραχώρησή του παρουσιάζονται να φτάνουν στα 20.000.000 ευρώ. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Σεμέδο για ανανέωση του συμβολαίου του.

Παραλληλα δείτε και βίντεο από το πρόσφατο κορωνο-πάρτι που έγινε στην Συγγρού και συμμετείχαν και 3 παίκτες του Ολυμπιακού, ενάς από αυτούς ήταν κα ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Super League: "Πυροβόλησε" ο Ολυμπιακός και βγήκε στην κορυφή

Σε ένα παιχνίδι που είχαμε δοκάρια και πέναλτι που ακυρώθηκε, ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποδράσει από το Γεντί Κουλέ παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε η αναβολή του ματς της ΑΕΛ με τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτος στο Γεντί Κουλέ και απείλησε νωρίς, στο 4' με τον Εμβιλά να δοκιμάζει την ετοιμότητα του Βάτερμαν. Οχτώ λεπτά αργότερα, ο Χασάν από το ημικύκλιο πέρασε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι, με τον ΟΦΗ να απαντά με δοκάρι στο 13' ύστερα από τακουνάκι του Γιάννου. Στο 22' ο Βάτερμαν έδιωξε με γροθιές εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ενώ στο 23' ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έκανε άλλη μία σημαντική επέμβαση σε κεφαλιά του Χασάν. Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι, ύστερα από κεφαλιά του Μπρούμα στο 42', ο οποίος είχε άλλη μία άτυχη στιγμή απέναντι στον γκολκίπερ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο δεν είχαμε σκορ.


Στην έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σισέ γλίστρησε στο χορτάρι και φάνηκε, ότι αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο. Ο γιατρός του Ολυμπιακού τον εξέτασε και εισηγήθηκε αλλαγή για προληπτικούς λόγους. Ο Σενεγαλέζος όμως πήγε ενάντια στις συμβουλές του, μπήκε στο γήπεδο και συνέχισε να αγωνίζεται. Ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά απείλησε στο 53' με το συρτό σουτ του Βαλμπουενά να εξουδετερώνεται από τον Ουές και στο ίδιο λεπτό ο Χασάν, ύστερα από σέντρα του Καμαρά, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Ο Αιγύπτιος θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς στο 57', ο Σελίμοβιτς όμως του πήρε τη μπουκιά από το στόμα. Ό,τι δεν κατάφερε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος το πέτυχε ο Μασούρας στο 80' ύστερα από ασίστ του Φορτούνη, ο οποίος σε εκείνο το χρονικό σημείο είχε περάσει στο παιχνίδι.


ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Χασάν άνοιξε με το γκολ του το δρόμο προς τη νίκη για τον Ολυμπιακό. Του αξίζει ο τίτλος του MVP.


ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με σύστημα 4-2-3-1. Ο Χασάν ξεκίνησε αντί του Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μασούρας πέρασε αντί του Μπουχαλάκη, αφού οι "ερυθρόλευκοι" δεν έπαιξαν με 4-3-3, και ο Μπρούμα αντί του Ραντζέλοβιτς. Ο Βαλμπουενά αγωνίστηκεως επιτελικός πίσω από τον Αιγύπτιο φορ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Κοροβέσης, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Σακόρ, Μεγιάδο (87' Νέιρα), Μπαλογιάννης (61' Ντε Γκουζμάν), Στάρτζεον, Γιάννου (61' Γκαργκαλατζίδης)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα (69' Πέπε), Μασούρας (84' Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (77' Φορτούνης) Χασάν (83' Ελ Αραμπί)

Η ΦΑΣΗ Η ευκαιρία του Χασάν στο 57'. Ύστερα από γύρισμα Μασούρα από τα αριστερά ο Αιγύπτιος ανακόπηκε προ κενής εστίας από τον Σελίμοβιτς.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ Στο 29' δόθηκε πέναλτι του ΟΦΗ από τον Παπαδόπουλο για ανατροπή του Γιάννου από τον Χολέμπας. Η φάση όμως εξετάστηκε στο VAR, όπου φάνηκε, ότι ο Γιάννου ήταν οφσάιντ. Έτσι το πέναλτι ακυρώθηκε. Στο 85' ακυρώθηκε επίσης το γκολ του Καμαρά ως οφσάιντ, μία φάση που επιβεβαιώθηκε και από το VAR.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ O Ολυμπιακός επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον Άρη με 16 πόντους, του οποίου το παιχνίδι με την ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω μαζικών κρουσμάτων κορωνοϊού στους κιτρινόμαυρους. Ο ΟΦΗ παραμένει με 6.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Πηγή: sportdog.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share