Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέθανε γνωστός Έλληνας διαιτητής

Θρήνος...

11 Νοεμβρίου 2020 23:33
Πέθανε γνωστός Έλληνας διαιτητής
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην θλίψη έχει βυθιστεί το τρικαλινό ποδόσφαιρο και η ελληνική διαιτησία στη είδηση του θανάτου του Βασίλη Μανασή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια έδινε σκληρή μάχη, ενώ ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε

Ο Βασίλης Μανασής ήταν μία από τις εμβληματικές φιγούρες της διαιτησίας στα Τρίκαλα, ενώ τα… βήματά του ακολούθησαν και οι Κώστας και Μιχάλης, τα δύο του παιδιά, τα οποία είναι επίσης διαιτητές.

Ο εκλιπών ήταν ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, ενώ για πολλά χρόνια διετέλεσε και πρόεδρος του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Τρικάλων.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπ. Αγναντής και ο δήμος Φαρκαδόνας «εκφράζουν την θλίψη τους, για τον θάνατο του Βασίλη Μανασή, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Βασίλης Μανασής με καταγωγή από την Φανερωμένη, διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Νομού Τρικάλων και διαιτητής, ιδιότητα με την οποία συνεργάστηκε μαζί του στον χώρο του ποδοσφαίρου, από την θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ν. Τρικάλων ο κ. Αγναντής.

Θρήνος: Νεκρός Έλληνας ποδοσφαιριστής στα 39 του

Θρήνος έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρό μετά την τραγική είδηση του θανάτου γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σε ηλικία μόλις 39 ετών. Ωστόσο, μόλις δυο 24ωρο πριν θρηνούσε ο κόσμος των τεχνών με το θάνατο της Έλενας Στριγγάρη.

Ο ποδοσφαιριστής είχε αφήσει το στίγμα του στον Ίκαρο και ο σύλλογος εξέδωσε άμεσα συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Έφυγε από την ζωή ένας από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που έβγαλε η Εύβοια! Ο Νίκος Αθανασίου, δυστυχώς, μας άφησε στα 39 του χρόνια, νικημένος από μια ύπουλη αρρώστια, όπως είναι το σάκχαρο, που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια και τελικά τον νίκησε σε μια άνιση μάχη…!»

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share