Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Eurocup: Για το θαύμα ο "μισός" Προμηθέας!

Απέναντι στην Τρέντο!

11 Νοεμβρίου 2020 09:20
Eurocup: Για το θαύμα ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Προμηθέας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό και παρά τα πολλά κρούσματα που έχει, το Eurocup τον αναγκάζει να υποδεχθεί αποδεκατισμένος την πρωτοπόρου του ομίλου, Τρέντο (11/11, 19:30).

Μπορεί στην Ελλάδα τα παιχνίδια των Πατρινών να αναβάλλονται, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να κατεβάζουν μία 12αδα με αρκετούς εφήβους.

Αυτό θα γίνει για δεύτερη συνεχή φορά και μάλιστα κόντρα στην πρωτοπόρο και μόνη αήττητη του ομίλου, Τρέντο. Όλα έδειχναν το απόγευμα της Τρίτης (10/11) ότι το παιχνίδι θα αναβληθεί, αφού ο Προμηθέας ανακοίνωσε τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο κάτι τέτοιο το Eurocup (η Euroleague ουσιαστικά) δεν το επέτρεψε.

Αυτό έφερε και την οργισμένη ανακοίνωση του διοικητικού ηγέτη της ομάδας και υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος φαίνεται να κατονομάζει τον Τζόρντι Μπερτομέου για την κατάσταση αυτή.

Πάντως, είναι από τις σπάνιες φορές που η δράση είναι πλήρης, αφού θα διεξαχθούν κι τα άλλα δύο παιχνίδια των ομίλων.

Στις 19:00 θα αρχίσει το Μπούρσασπορ – Τσεντεβίτα Ολίμπια, το οποίο φαίνεται ότι θα παίξει ρόλο στην πρόκριση ή μη του Προμηθέα.

Στις 21:00 η Ναντέρ φιλοξενεί την Γκραν Κανάρια και είναι ξεκάθαρο τι θέλουν στην Πάτρα από αυτό το παιχνίδι, αφού οι πιθανότητες ο Προμηθέας να τερματίσει πάνω από τους Ισπανούς είναι ελάχιστες.

Το πρόγραμμα:

Μπούρσασπορ – Τσεντεβίτα Ολίμπια 19:00

Προμηθέας – Τρέντο 19:30

Ναντέρ – Γκραν Κανάρια 21:00

Η βαθμολογία:

1. Τρέντο (5-0)

2. Γκραν Κανάρια (4-1)

3. Τσεντεβίτα Ολίμπια (3-2)

4. Προμηθέας (2-3)

5. Ναντέρ (1-4)

6. Μπούρσασπορ (0-5)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share