Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Super League: Ήττα σοκ για το Τριφύλλι

1-0 το τελικό σκορ

7 Νοεμβρίου 2020 21:36
Super League: Ήττα σοκ για το Τριφύλλι

Πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα-σοκ από τους Περιστεριώτες στο ΟΑΚΑ με 1-0, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να "πληγώνει" το Τριφύλλι με κεφαλιά στο 88', ενώ ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Πράσινοι εμφανίστηκαν προβληματικοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, απείλησαν ελάχιστα σε όλο το ματς και παρότι και ο Ατρόμητος δεν απείλησε ιδιαίτερα, κατάφερε να φτάσει στην τεράστια νίκη με το γκολ του Λάζαρου στο τέλος της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του Ατρομήτου δεν πανηγύρισε το γκολ σε σεβασμό για το "πράσινο" παρελθόν του, ενώ ο Φεντερίκο Μακέντα έγινε αλλαγή στο 61' βγάζοντας πολλά... νεύρα.

Πώς παρατάχθηκαν

Με σύστημα 4-4-1-1 ξεκίνησε τον Παναθηναϊκό ο Μπόλονι και συγκεκριμένα με τον Διούδη στο τέρμα, τους Βέλεθ και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, τον Σάντσες στο δεξί άκρο και τον Ζαγαρίτη στο αριστερό. Κουρμπέλης και Μαουρίσιο ήταν τα δύο χαφ, στα "φτερά" ήταν οι Χατζηγιοβάνης και Σαβιέρ, με τον Μακέντα να παίρνει θέση πίσω από τον προωθημένο Μακέντα.

Από πλευράς Ατρομήτου ο Κάναντι ξεκίνησε με τους Γιαννιώτη, Κιβρακίδη, Γκαλβάο, Γούτα, Γκάλο, Αγκάγιεβ, Σάλομον, Ούμπιδες, Μανούσο, Κωτσόπουλο και Μάτιτς.

Το ματς

Μέτριο έως και κακό μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο 45λεπτο στο ΟΑΚΑ, καθώς συνέβησαν ελάχιστα πράγματα, που σίγουραθα ξεχαστούν πολύ γρήγορα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο από νωρίς και προσπάθησε να παίξει κάθετα, αλλά ο Ατρόμητος ήταν καλά οργανωμένος και δεν άφηνε διαδρόμους στους παίκτες του Τριφυλλιού, που απλά κυκλοφορούσαν την μπάλα, χωρίς να απειλούν.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 29' όταν ο Σαβιέρ έκανε ωραία ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη.

Στο 37' ο Χατζηγιοβάνης πάτησε στην περιοχή από αριστερά, αλλά ενώ μπορούσε να γυρίσει την μπάλα, επέλεξε να σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια των Περιστεριωτών, οι οποίοι δεν απείλησαν καθόλου στο πρώτο μέρος.

Πιο δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος καθώς απείλησε μόλις στο 48' με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, που πέρασε λίγο άουτ, αλλά και στο 54', όταν από απευθείας εκτέλεση του Ούμπιδες, η μπάλα βρήκε πρώτα στο πρώτο δοκάρι, πέρασα παράλληλα από την εστία και ο Καρλίτος την έδιωξε στη συνέχεια.

Από την μεριά τους οι Πράσινοι παρουσίαζαν πολύ νωθρή εικόνα, χωρίς να μπορούν να κρατήσουν μπάλα και να την κυκλοφορήσουν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην φτιάχνουν φάσεις μπροστά στην εστία του Γιαννιώτη.

Ο Μπόλονι έριξε στο ματς τους Καμπετσή, Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες, προσπαθώντας να φρεσκάρει τον Παναθηναϊκό και... εκνευρίζοντας τον Μακέντα, που την ώρα της αλλαγής φάνηκε έξαλλος.

Δείτε τα highights του αγώνα:

Πηγή: sportdog.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share