Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε μετά την προπόνηση ο Κώστας Αντίοχος

Ασύλληπτη τραγωδία!

6 Νοεμβρίου 2020 07:32
Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε μετά την προπόνηση ο Κώστας Αντίοχος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική υδατοσφαίριση με την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κώστα Αντίοχου, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία στην διάρκεια προπόνησης και λίγο αργότερα «έφυγε» από την ζωή. Ταυτόχρονα θλίψη προκαλεί στον ελληνικό αθλητισμό και η απώλεια του Φώτη Πετρίδη!

Δεν είναι εύκολο να πιστέψεις μίας τέτοια είδηση. Ο Κώστας Αντίοχος δεν είναι πια «κοντά» μας αφού άφησε την τελευταία του πνοή στο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ, μπροστά τους συμπαίκτες του.

Ο 42χρονος πολίστας ο οποίος αγωνίστηκε στον Θρίαμβο, στον ΝΟΠ και στην ΝΕΠ στην οποία είχε επιστρέψει για να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, ενώ παράλληλα ασχολούνται με την προπονητική έχοντας συνεργαστεί με τον Επειό Ηλίδας.

Ξαφνικά στην διάρκεια της προπόνησης και του φιλικού ανάμεσα στον ΝΟΠ και την ΝΕΠ, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Λίγο αργότερα και μπροστά στους συμπαίκτες του άφηνε την τελευταία του πνοή.

Τραγωδία στο Χαϊδάρι: Νεκρός 36χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Μια τραγωδία γράφτηκε επί της ασφάλτου στο Χαϊδάρι, αφού ένας 36χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε, επιχειρώντας να διασχίσει τη Λεωφόρο Αθηνών.

Σκυμμένοι πάνω από τον βαριά τραυματισμένο άνδρα, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, προσπαθούν να τον τοποθετήσουν με μεγάλη προσοχή πάνω στο ειδικό φορείο. Τα τραύματα του ήταν κυρίως εσωτερικά λόγω του τροχαίου, ενώ έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ τραγικές εξελίξεις έφερε το τροχαίο στην Αμαλιάδα.

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ στη λεωφόρο Αθηνών κοντά στο Παλατάκι, στο Χαϊδάρι.Ο 36χρονος επιχείρησε πεζός να διασχίσει την λεωφόρο Αθηνών. Τον είδαν να πετάγεται ξαφνικά στο δρόμο από τη διαχωριστική νησίδα. Ο διερχόμενος οδηγός έκανε απότομο ελιγμό στην προσπαθώντας να τον αποφύγει, αλλά δυστυχώς το σώμα του χτύπησε στην αριστερή άκρη του παρμπρίζ.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης απέκλεισαν το σημείο του τροχαίου και περίμεναν τους διασώστες του ΕΚΑΒ για να τον μετακινήσουν, γιατί φοβόντουσαν για να μην του προκαλέσουν εσωτερική αιμορραγία.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς εξέπνευσε αργά τη νύχτα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share