Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Europa League: Νίκη πρόκρισης κόντρα στη μισή Αϊτχόβεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ!

Μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο!

5 Νοεμβρίου 2020 08:22
Europa League: Νίκη πρόκρισης κόντρα στη μισή Αϊτχόβεν ψάχνει ο ΠΑΟΚ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τόσο σφικτή θηλιά στον λαιμό του, αλλά κακά τα ψέματα, αν δεν νικήσει απόψε (19.55, Cosmotes Sport 3) τους αποδεκατισμένους Ολλανδούς, δύσκολα θα μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία, αυτό είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της προπονητικής καριέρας του σε επαγγελματικό επίπεδο. «Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πέντε χρόνια στην Ακαδημία και τα ευχαριστήθηκα πολύ. Εδώ, η βάρκα είναι μεγάλη… Εχουμε πίεση, καλή πίεση. Εχουμε απέναντί μας μια καλή ολλανδική ομάδα, που θέλει να παίξει μπάλα. Το πλάνο μας είναι απλά να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πάντα παίζουμε για τη νίκη. Δεν με απασχολεί η βαθμολογία. Κάθε παιχνίδι για μένα είναι τελικός. Ετσι θα πάμε, βήμα βήμα», δήλωσε, έχοντας την τύχη να είναι όλοι οι παίκτες του ετοιμοπόλεμοι.

Από τη β΄ ομάδα

Σε αντίθεση με την Αϊντχόφεν που έφερε στη Θεσσαλονίκη 4 παιδιά από τη β΄ ομάδα της για να καλύψει τις απουσίες των Γκάκμπο, Ντάμφρις, Ντελάνγκε, Μπάουμγκαρτλ, Χέντρικ, Μίλερ, Πιρόε και Φίρχεφερ (έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό) και των τραυματιών Γκούτι, Ρομέρο, Ομπίσπο, Φαν Γκίνκελ.

Νωρίτερα, ο Πάμπλο Γκαρσία είχε διαλέξει εντυπωσιακά λόγια για να παρουσιαστεί μέσω του PAOK TV στους νεότερους οπαδούς της ομάδας, γιατί οι παλιοί δεν χρειάζονται συστάσεις: «Ηρθα από την άλλη άκρη του κόσμου. Εφυγα από το χωριό μου πολύ νέος, 20 ετών, με μοναδικό όνειρο να γίνω ένας από τους καλύτερους στη θέση μου. Οταν έφτασα στην Τούμπα, ένας φίλαθλος που μιλούσε ισπανικά, μου είπε: “Εχεις τα μάτια του ΠΑΟΚ”. Φόρεσα τη φανέλα της ομάδας με μεγάλη περηφάνια. Οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν θερμά σαν να ήμουν παίκτης που είχε γεννηθεί στην ακαδημία του ΠΑΟΚ. Με βοήθησαν πάντα. Τώρα βρίσκομαι σε άλλη θέση και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Περίμενα αυτή την ευκαιρία. Θέλω έναν ΠΑΟΚ με πάθος και δύναμη. Να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα. Με επιθετικό ποδόσφαιρο. Με πολλές θυσίες και δύναμη. Τώρα ξεκινάω. Είμαι ο Πάμπλο Γκαρσία…».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share