Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Europa League: Τελευταία ζαριά στην Ουκρανία για την ΑΕΚ!

Αν δεν κερδίσει χάνεται!

5 Νοεμβρίου 2020 07:50
Europa League: Τελευταία ζαριά στην Ουκρανία για την ΑΕΚ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Europa League θα αναζητήσει η ΑΕΚ απόψε (22:00, CS2) απέναντι στη Ζόρια Λουχάνσκ προκειμένου να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι πρόκρισης.

H «Ένωση» αναζητά την πρώτη της νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τον Σεπτέμβριο του 2017 και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα την οδηγήσει σε πρόωρο αποκλεισμό, αφού η διαφορά που θα δημιουργηθεί από τις Λέστερ και Μπράγκα (τις άλλες δύο ομάδες του 7ου γκρουπ του Europa League) δύσκολα θα καλυφθεί.

Το κακό για την ΑΕΚ είναι ότι ακριβώς στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Ζόρια, η οποία επίσης έχει ξεκινήσει με δύο ήττες τη διοργάνωση. Συνεπώς, από τα μεσάνυχτα Παρασκευής μόνο μία από τις δύο αντιπάλους θα έχει δικαίωμα στην ελπίδα. Ίσως και καμία σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η ΑΕΚ θα παίξει για τελευταία φορά φέτος χωρίς όλους τους μακροχρόνια τραυματίες, Σιμάο, Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία και μάλλον τον Κώστα Γαλανόπουλο ο οποίος είναι στην αποστολή αλλά δύσκολα θα κάνει την επανεμφάνισή του σε ματς τόσο υψηλού κινδύνου μετά από απουσία 10 μηνών. Εκτός έχει μείνει και ο Μιχάλης Μπακάκης, θύμα του Covid 19, αλλά και ο ασθενής Μάσιμο Καρέρα κι έτσι την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του, Τζανλούκα Κολονέλο.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΧΑΝΣΚ (Βίκτορ Σκρίπνικ): Σεβτσένκο, Φαβόροφ, Κομτσενόφσκι, Βέρνιντουμπ, Τσβεκ, Ιβανισένια, Ναζαρίνα, Κοτσέργκιν, Καμπάεφ, Γιουρτσένκο, Πέροβιτς

ΑΕΚ (Τζανλούκα Κολονέλο): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share