Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Super League: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Βόλου με την ΑΕΛ (Video)

Δείτε όλα τα γκολ

31 Οκτωβρίου 2020 20:10
Super League: Ισοπαλία στο ντέρμπι του Βόλου με την ΑΕΛ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βόλος - ΑΕΛ: Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν οι δύο ομάδες στο θεσσαλικό ντέρμπι, ύστερα από ένα επεισοδιακό ματς, που περιελάμβανε ακυρωθέν γκολ, δύο κόκκινες κάρτες για τους γηπεδούχους και ένα πέναλτι σε ένα απολαυστικό παιχνίδι για την Super League. Με τον ΠΑΣ Γιάννενα νωρίτερα να παίρνει σπουδαίο διπλό μέσα στο Περιστέρι.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες με εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, ενώ ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε. Στο 38΄ ακυρώθηκε, με την εξέταση του VAR, ως οφσάιντ τέρμα του Μιλοσάβλιεβιτς.

Στο 49΄ο Γκαραβέλης έκανε το λάθος και «βρήκε» τον Πινακά, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μήτογλου. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο «παθών» που στο 51' έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ. Παράλληλα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες.

Στο 61΄ ο Βόλος πλησίασε στην ισοφάριση, όταν ο Ντεντάκης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νάγκι έδιωξε. Στο 83' όμως οι γηπεδούχοι αν κι έπαιζαν με δέκα παίκτες, έφθασαν στο 1-1 με πλασέ του Δουβίκα μέσα από την περιοχή έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ουάρντα.
Το ματς είχε δραματική εξέλιξη, αφού στο 85' ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ριένστρα και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 9 παίκτες.

Βόλος (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φερράρι, Ντεντάκης (69΄ Γκουαροτσένα), Μήτογλου, Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα, Δουβίκας (88΄ Κιάκος), Περέα (46΄ Τσοκάνης), Μαρτίνες (69΄ Μπαρτόλο, 88΄ Δημόπουλος).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης (89΄ Κωστή), Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (63΄ Ντουρμισάι), Μούζεκ, Πινακάς, Νικολιάς (63΄ Σεσέροβιτς)

Πηγή: sportdog.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share