Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Europa League: Ψάχνει υπέρβαση για... πρόκριση κόντρα στη Λέστερ η ΑΕΚ

Μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα!

29 Οκτωβρίου 2020 10:13
Europa League: Ψάχνει υπέρβαση για... πρόκριση κόντρα στη Λέστερ η ΑΕΚ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά της η ΑΕΚ. Στις 19:55 υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ (COSMOTE Sport 3) για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League αναζητώντας την υπέρβαση που θα τη βάλει δυναμικά στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό στην οικονομία του ομίλου για την «Ένωση», ειδικά μετά την ήττα και μάλιστα με 3-0 από την Μπράγκα στην πρεμιέρα. Παράλληλα, οι «αλεπούδες» θα παραμείνουν… πεινασμένες για τα δύο ματς που ακολουθούν με τους Πορτογάλους και θα έχουν περισσότερες πιθανότητες για το 2/2.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, αλλά το πιθανότερο είναι να πάει σε ένα 4-3-2-1. Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, οι Σβάρνας και Νεντελτσιάρου στόπερ, Μπακάκης και Ινσούα θα είναι στα άκρα της άμυνας, με τους Κρίστισιτς, Σάχοφ και Μάνταλο στο κέντρο. Για δεξιά φαβορί είναι ο Λιβάγια και για αριστερά δοκιμάστηκε ο Λόπες (!), προκειμένου να υπάρχουν περισσότερα τρεξίματα, ενώ ο Ανσαριφάρντ έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης.

Εκτός μάχης είναι οι Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνης και ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Η Λέστερ ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Εντιντί, Σογιουντσού, Περέιρα και Μεντί. Αντίθετα την αποστολή ακολούθησε ο Βάρντι. Σαφής εικόνα για τα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς δεν υπάρχει, αλλά είναι πιθανό ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Σμάιχελ, Τζάστιν, Φοφανά, Μόργκαν, Φουχς, Τσάουντχαρι, Μεντί, Ουντέρ, Πέρες, Ολμπράιτον και Ιεανάτσο ή Βάρντι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χάραλντ Λέχνερ. Ο Αυστριακός διαιτητής έχει βρεθεί δύο φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων. Στις 11/12/2014 ήταν στο Παναθηναϊκός-Εστορίλ 1-1 για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 25/08/2016 ήταν στο ΠΑΟΚ-Ντιναμό Τιφλίδας 2-0 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share