Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Europa League: Για το αποτέλεσμα στην Γρανάδα ο ΠΑΟΚ!

Μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα!

29 Οκτωβρίου 2020 08:43
Europa League: Για το αποτέλεσμα στην Γρανάδα ο ΠΑΟΚ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει μία… δουλειά απόψε στο Europa League, όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει την Γρανάδα στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» (22:00, CosmoteSport 2).

Κάπως έτσι οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν στην άκρη τις όποιες πληροφορίες υπάρχουν για τη συμφωνία του Πορτογάλου τεχνικού με τη βραζιλιάνικη ομάδα και να παλέψουν το ματς με τους Ανδαλουσιάνους.

Η Γρανάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ούσα στη δεύτερη θέση της Primera Division μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πιο έμπειρη ομάδα από την αποψινή αντίπαλό του.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, με τους Γιαννούλη και Ροντρίγκο ως φουλ-μπακ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μουργκ και ο Αντρίγια Ζίβκβοιτς, με τον Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, Τζόλης και Κούτσιας.

Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Σίλβα, Φουλκιέ, Σάντσεζ, Βαγέχο, Νέβα, Ετέκι, Σουάρες, Μοντόρο, Ερέρα, Κένεντι και Μολίνα.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share